Птицевъдство


Подкатегории:
 • 27.00лв.

 • 30.00лв.

 • 34.00лв.

 • 40.00лв.

 • 210.00лв.

 • 430.00лв.

 • 430.00лв.

 • 430.00лв.

 • 430.00лв.

 • 430.00лв.

 • 532.00лв.

 • 728.00лв.
Настоящия раздел предлага висококачествено съвременно оборудване за птицеферми. Такова ще ви е особено необходимо, ако искате да рационализирате отделните процеси, да намалите количеството на физическия труд и да гарантирате високото качество на своята продукция. От това как ще оборудвате фермата си, зависи в голяма степен дали тя ще бъде успешно предприятие, затова не се колебайте да набележите нужните ви продукти.

Клетъчното отглеждане – рентабилност на процесите

Отглеждането на птици и зайци в клетки е все по-предпочитан метод, защото той позволява да се улеснят стопаните в полагането на ежедневните грижи за съответния вид пернати животинки. Клетката дава възможност да се оптимизират разходите за хранене и отопление, както и да се упражни нужния контрол, като се осъществи по-качествено наблюдение на поведението и здравословното състояние на животните.

Клетките са важна част от специализираното оборудване за птицеферма, защото спестяват пространство. Нашите конструкции могат да се инсталират вертикално на няколко реда под формата на модулна система. По този начин на съвсем оскъдна площ могат да се отглеждат голям брой птици и зайци.

В категорията ще откриете не само различни по размер и дизайн клетки за кокошки носачки, за бройлери, за пъдпъдъци и зайци, но и допълнителни аксесоари, нужни за тяхното правилно инсталиране и експлоатация. В случай че решите да оборудвате стопанството си с модулна система, ще ви бъде нужна метална стойка за нейното правилно укрепване. Такава ще намерите в подходящия за вас размер сред продуктите в тази категория.

Инкубаторът – задължителен във всяка птицеферма

Размножаването на пернатите е дейност, осъществявана от всяка ферма за птици, били те кокошки, патици, фазани, пъдпъдъци и т.н. Инкубационното излюпване на яйцата е механизиран метод, даващ значително по-добри резултати от естествения. Оборудването на съвременното стопанство задължително включва и инкубатори, затова тази апаратура присъства в каталога ни, и то представена от най-добрите технологични разработки.

Какво представлява съвременният инкубатор? Водейки се от примера на нашите високотехнологични устройства, той е с дигитално управление, като контролът се осъществява посредством LCD дисплей. Параметрите на работа целят създаване на идеални условия за излюпването на здрави  пилета. Можете да настройвате с лекота температура, интензитет, влажност и вентилация.

За да можем да заявим категорично, че предлагаме цялостно оборудване за птицеферма на конкурентна цена, ние сме заложили на продукти, дело на водещи европейски производители. Уредите, както и механичните съоръжения, предлагани от нас, отговарят на европейските изисквания за безопасно и екологично чисто селско стопанство. Те са удобни за използване, изключително здрави и с дълъг експлоатационен живот.

При нужда от съвет, допълнителна информация или съдействие при избора, не се колебайте да се свържете с нас!

Виж още