Агро термометър DRAMINSKI TROL Agricultural Thermometer

 • Производител: DRAMINSKI
 • Код на продукта: DRAMINSKI TROL
 • Наличност: В наличност
 • 620.00лв.
 • 520.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Агро термометъра измерва температурата на сено, зърно, кореноплодни и други култури по време на съхранение в купчини, силози, и др.

Дизайн

Това е малък, преносим агро термометър, захранван от 9V батерия, която издържа около една година работа. Състои се от четяща част и солидна метална сонда за измерване, на върха на която има температурен сензор. И двете части са свързани помежду си с кабел.

Термометърът е оборудван със сонда от неръждаема стомана, която позволява лесно измерване в купчини, купчини, силози и др. Сондата с четеца е свързана към кабела с помощта на жак.

Лесно измерване

Сензорът, разположен в горната част на сондата, непрекъснато регистрира промени в температурата.

След натискане на бутона за включване, температурата (в ºC) се показва на термометъра.

Сонда

Устройството се произвежда с два вида сонди:

 • 1,5 m (сгъната на две части, по 0,75 m всяка)
 • 3 m (сгъната на три части, по 1 m всяка)
 • други версии на сондата могат да бъдат поръчани по желание на клиента

Комплектът включва:

 • DRAMIŃSKI TROL агро термометър,
 • Измервателна сонда (дължина в зависимост от избора на клиента: 1,5 м сгъване / 3 м сгъване),
 • 1 x 9V батерия тип 6F-22,
 • Транспортна опаковка,
 • Ръководство за употреба

Гаранция: 24 месеца

 

Технически данни

Размери   9,5 х 7,0 х 17,0 cm
Единично тегло   около 1100 g с 1,5 m сонда
около 1500 g с 3 m сонда
Температурна резолюция   0,1 ° С
Точност на темп. измерване   ± 1 ° C
Дисплей   LCD, 3,5
Захранване   1 x 9 V батерия, тип 6F-22
Индикация за изтощена батерия   автоматично
Входна мощност   около 2 mA
Очаквано работно време на една батерия   около 200 часа
Обхват на измерване   -50ºC до + 150ºC
Дължина на кабелната сонда   1,5 m
Препоръчителна температура на съхранение   от 5 ° C до 45 ° C
EAN код   5906874410462 - несгъната сонда 1,5 m
5906874410264 - сгъната сонда 1,5 m
5906874410479 - сгъната сонда 3,0 m

Селскостопанският термометър DRAMINSKI TROL е прецизен измервателен уред, проектиран специално за наблюдение на температурата в селскостопанска среда. Разработен от DRAMINSKI, компания, известна със своите иновативни селскостопански технологични решения, термометърът TROL отговаря на уникалните нужди на фермери, агрономи и изследователи.

Здрав дизайн и висока степен на точност

Термометърът Draminski Trol се отличава с компактен и здрав дизайн, което го прави подходящ за използване в различни селскостопански предприятия, включително полета, оранжерии и животновъдни съоръжения. Неговата издръжливост гарантира надеждна работа дори в трудни условия, допринасяйки за огромната му популярност сред професионалистите в селското стопанство по целия свят.

Една от ключовите характеристики на термометъра е високата точност. Благодарение на прецизните температурни показания, потребителите могат да следят условията на околната среда с максимална сигурност, което им позволява да вземат адекватни решения относно управлението на културите, здравето на добитъка и други критични аспекти на селскостопанските операции.

Широк обхват на измерване и лесна употреба

Този агро термометър предлага широк обхват на измерване на температурата, което му позволява да улавя ефективно температурните колебания. Тази гъвкавост го прави подходящ за наблюдение на различни селскостопански процеси - от покълването на семената и растежа на растенията до животновъдните операции.

Лесната употреба е друг забележителен аспект на термометъра DRAMINSKI TROL. Неговият интуитивен интерфейс и лекота на използване го правят достъпен за потребители с различни нива на технически опит. Независимо дали става въпрос за настройка на устройството, конфигуриране на температурни прагове или достъп до температурни данни, потребителите могат да навигират с лекота във функциите на устройството.

Моделът предлага разширени функции, като например възможност за регистриране на данни. Тази функция позволява на потребителите да записват температурни измервания във времето с цел подробен анализ и идентифициране на тенденции. Чрез улавяне и анализиране на данни за температурата, ползвателите могат да получат ценна информация за моделите на околната среда и съответно да оптимизират своите земеделски дейности.

Преносимостта на DRAMINSKI TROL Agricultural Thermometer увеличава ползите от използването му в селското стопанство. Компактният размер и работа с батерии ви позволяват да го пренасяте лесно от едно място на друго, така че наблюдението на температурата да не бъде ограничено до една област.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ