Бензинова моторна помпа Briggs & Stratton 420 куб. м., 14 к.с., 98 м3/ч, 4 бара, 100мм диам.

  • Код на продукта: DWP 40 BS4X
  • Наличност: В наличност
  • 3,480.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

 Висококачествена професионална бензинова моторна помпа за мръсна вода с 4- тактов двигател Briggs & Stratton DWP 420 BS4X  оборудвана с ел. стартер. Помпата позволява преминаване на частици до 33 мм. Корпусът и турбината са изцяло от чугун, което я прави изключително здрава и надежна. Моторните помпи от серията H4X / K4X / BS4X са предназначени за изпомпване на вода с големи обеми. Високият дебит и средното налягане позволяват на потребителя да използва тези помпи за изпомпване на отпадна вода или за капково напояване.Тези моторни помпи могат да се използват за изпомпване на топла вода до 90 градуса, течности със съдържание на масло или корозивно химично съдържание. Те са устойчиви на абразивни течности.

 

Модел: Briggs & Stratton DWP 420 BS4X


Тип двигател: XR2100 (OHV) Briggs & Stratton

Глава м

Капацитет   m3/ч

40

0.0

35

10

30

25

25

45

20

60

15

74

10

85

Мощност на двигателя: 14 к.с. (3600 об./м)
Входящ и изходящ диаметър
: 100/100 mm
Максимално налягане:
4 бара
Максимален капацитет:
98 м3/ч (1635 л/мин)
Максимална дълбочина на засмукване:
8 м (макс)
Преминаващи частици: 33 мм
Продължителност на самозасмукване: 30 – 180 сек
Материал помпа: Чугун!

Тегло: 95 кг


Описание на двигател: Briggs&Stratton XR2100

Модел: 4 тактов, OHV
Охладителна система
: въздушна
Обем на двигателя: - 420 м3
Диаметър и ход: 90 x 66 мм
Мощност: 8.9 kW (12 к.с.) / 3600 об./м
Максимална мощност: 14 к.с. / 3600 об./м
Пускова система: тип въже + ел.  стартер
Капацитет на картера: 1.1 л (10W30 / 10W40)
Индикатор масло
: включен
Капацитет горивен резервоар: 6.4 л (бензин)
Разход на гориво
2.5 л/ч (при 75-80% натоварване)

Приложение на помпата: Отпадни и мръсни води, отводняване, капково напояване и изпомпване на топла вода до 89 градуса.

Гаранция: 2 години

Директен вносител 

Бензиновата моторна помпа Briggs & Stratton е универсална и мощна машина, предназначена за изпомпване на мръсна вода. С работен обем от 420cc и изходна мощност от 14 конски сили, тя ще ви сспечели с впечатляващата си производителност. Способността ѝ да движи 98 кубически метра вода на час (98 m3/h) я прави подходяща както за домашна, така и за професионална употреба, независимо дали за напояване, дренаж или противопожарни цели.

Надеждна работа дори при трудни условия

Една от забележителните характеристики на тази моторна помпа е високото качество на изработка, което е отличителен белег на всички продукти на Briggs & Stratton. Двигателят е проектиран за надеждна и постоянна работа дори при трудни условия за продължителни периоди от време. Входът и изходът с диаметър 100 mm осигуряват достатъчен капацитет за поток, необходим за ефективен пренос на вода.

С максимално номинално налягане от 4 бара, тази помпа може да се справи със задачи, които изискват значителна сила, като изпомпване на вода на дълги разстояния или по стръмни наклони. Изходът с високо налягане прави бензиновата помпа подходяща за използване в селскостопански условия, строителни обекти и при извънредни ситуации.

Лесна употреба и поддръжка

Лесната употреба и поддръжка също са основателни причини за избора на бензиновата моторна помпа Briggs & Stratton 420cc. Двигателят разполага с електрически стартер за бързо и безпроблемно стартиране, докато здравата рамка осигурява стабилност и защита по време на работа. Освен това помпата е проектирана с лесен достъп до ключови компоненти, което улеснява рутинната поддръжка и обслужване за удължаване на нейния живот.

Безопасността е от първостепенно значение при работа с всякакви машини и тази моторна помпа на Briggs & Stratton е оборудвана с функции за безопасност с цел намаляване на риска от повреди. Те включват функция за спиране при ниско ниво на маслото за предотвратяване на повреда и прегряване на двигателя, както и здрави дръжки за транспортиране и маневреност.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ