Потопяема помпа за отпадни води Taifu WQD5-15-075

 • Код на продукта: 4570515075
 • Наличност: В наличност
 • 234.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Taifu WQD5-15-075.Електрическа потопяема помпа за мръсни/отпадни води, използвана за изпомпване на промишлени, минни, общински или търговски отпадъчни води. Може да се използва както в градски, така и в селски райони за изпомпване от канализация или изпразване на мазета с мръсна вода и/или съдържащи примеси.

Много често се използва в минното дело, промишлеността и опазването на околната среда. Помпата е способна да изпомпва вода, която съдържа пясък, поради което е много полезно оборудване, намиращо се при напояване на селското стопанство.

 • Работа при максимална температура на околната среда: 40 градуса по Целзий
 • Плътност на примеси: по-малко от 2%.

Комплект за доставка:

 • 10 метров захранващ кабел
 • Щепсел
 • 2-инчов пластмасов накрайник
 • Ръководство за употреба
 • ЕО декларация
 • Гаранционен сертификат
СКОРОСТ НА ВЪРТЕНЕ 2900 RPM (об / мин)
НОМИНАЛЕН ПОТОК 5 m3 / h
ЗАХРАНВАЩО НАПРЕЖЕНИЕ 230 V
КЛАС НА ИЗОЛАЦИЯ B
МОЩНОСТ 0,75 kW
РАЗМЕРИ 440х230х240 mm
МАКСИМАЛЕН ДЕБИТ 300 l / min
ЧЕСТОТА 50 Hz
МАКСИМАЛЕН ДИАМЕТЪР ПРИМЕСИ 20 mm
ДИАМЕТЪР НА ВРЪЗКАТА 2 inch
ТЕГЛО 23 kg
СТЕПЕН НА ЗАЩИТА IP68

Потопяемата канализационна помпа Taifu WQD5-15-075 с 2900 RPM (оборота в минута) е специално проектирана за обработка и транспортиране на отпадни води от жилищни, търговски и индустриални зони. Този тип помпи работят потопени в течността, която изпомпват, което им позволява ефективно да преместват големи обеми вода и твърди частици.

Ключови аспекти на работа и важни характеристики

Този тип помпи са проектирани да се потапят директно в канализацията или отпадните води. Потопяемият дизайн им позволява да работят ефективно в тежки среди, боравейки с течности с високи нива на замърсители и твърди вещества. Моделът е подходящ за използване в различни сектори – от агро индустрията до строителството и гражданската защита.

Помпата разполага с работно колело, което е въртящ се компонент. То генерира необходимата центробежна сила за задвижване на застоялите и отпадните води през помпата и в изпускателната тръба. Работното колело е специално проектирано да се справя с твърдите частици, съдържащи се в течността.

Taifu WQD5-15-075 е оборудвана с мощен двигател, способен да работи при 2900 оборота в минута. Тази висока скорост на въртене осигурява ефективно изпомпване и транспортиране на отпадни води. По правило моторът е запечатан, за да се предотврати навлизането на вода и причиняването на повреди.

Конструирана за тежка работа

Една от най-важните характеристики на помпата за отпадни води Taifu е нейната способност да обработва твърдите вещества, налични в отпадните води. Този клас помпи са проектирани да обработват твърди частици с различни размери, предотвратявайки задръствания и осигурявайки плавен поток.

Предвид естеството на веществата, с които работят, тези помпи са конструирани с материали, които гарантират издръжливост и устойчивост на корозия, следователно и по-дълъг живот на помпата, дори в силно корозивна среда.

Потопяемите канализационни помпи са проектирани за лесен монтаж и поддръжка и могат да се инсталират както в шахти, така и в басейни. Редовната поддръжка е от съществено значение за предотвратяване на запушвания, удължаване на живота на помпата и осигуряване на нейната непрекъсната работа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ