• Индустриална тракторна помпа Gardelina EA 40/26

Индустриална тракторна помпа Gardelina EA 40/26

  • Производител: Gardelina
  • Код на продукта: EA 40/26
  • Наличност: В наличност
  • 974.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Индустриална тракторна помпа Gardelina EA 40/26

Характеристики:

  • Дълбочина - 8 метра
  • Височина на изпускане - 96 метра
  • Дебит (mc / час) - 44 метра
  • От чугун
  • Помпата се доставя без електрически мотор!

Gardelina EA 40/26 е здрава индустриална тракторна помпа, известна със своята ефективност и издръжливост, използвана в различни селскостопански и индустриални приложения. Тази помпа е от съществено значение за изпълнение на редица задачи като напояване, водоснабдяване и обработка на течности в различни индустриални процеси.

Проектирана за оптимална производителност

Една от отличителните характеристики на EA 40/26 е нейната висока ефективност. Проектирана за оптимална производителност, тракторната помпа Gardelina осигурява ефективен трансфер на течности при минимална консумация на енергия, което е от решаващо значение за намаляване на оперативните разходи и повишаване на производителността.

Издръжливостта е друго важно качество на този модел. Изработена от висококачествени материали и с корпус от чугун, Gardelina EA 40/26 е създадена да издържа на тежки условия на околната среда и интензивна употреба. Компонентите ѝ са устойчиви на износване и корозия, което допринася за дълъг експлоатационен живот.

Универсалността на помпата ѝ позволява да се използва в различни приложения. Независимо дали става въпрос за напояване в селскостопански условия, обезводняване на строителни обекти или общ пренос на течности в промишлени предприятия, EA 40/26 работи надеждно при различни сценарии. Поддръжката е улеснена благодарение на достъпния дизайн. Дизайнът позволява компонентите да бъдат обслужвани или подменяни без продължителни престои, което гарантира непрекъсната работа и минимизира прекъсванията.

Подходяща за малки и по-крупни операции

Оборудвана със здрав двигател, тракторната помпа Гарделина EA 40/26 може да обработва значителни обеми течност, което я прави подходяща както за малки, така и за по-мащабни операции. Нейната мощна производителност е от решаващо значение за ефективното управление на големи обеми флуиди.

Помпата може да се похвали с впечатляващ дебит, позволяващ бърз трансфер на течности, което е от съществено значение при чувствителни към времето операции. Способността ѝ да се справя с високо налягане я прави подходяща за дълъг списък от работни задачи.

В селското стопанство тракторната помпа се използва предимно за напояване, като се гарантира, че културите получават достатъчно вода за повишаване на производителността. В строителството може да послужи за изпомпване с цел поддържане на обектите сухи и безопасни. Индустриалните приложения включват различни задачи за обработка на течности, като водоснабдяване и управление на отпадъците.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ