Ултразвуково многофункционално устройство Votton срещу гризачи, птици и насекоми

  • Код на продукта: Votton grizachi ptici i nasekomi
  • Наличност: В наличност
  • 128.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Електромагнитно и ултразвуково многофункционално устройство с висока мощност Votton®380 кв.м - срещу мишки, птици, мравки, паяци и други насекоми.
Покривна площ 380 кв.м - дом 4-5 стаи
Отървете се от буболечки, мишки, мравки, всички пълзящи насекоми, без да ги убивате, без  инсектициди! 
Спестете пари за почистване и ремонт!
Предпазете се от болестите, разпространени от мишки и насекоми!
 
Този продукт е създаден, за да избегне използването на токсични вещества!

Електронното многофункционално устройство произвежда електромагнитни вълни (Инфразвук) и променлив ултразвук (Ултразвук), на няколко честоти, също оборудвани с LED индикатори и отделни настройки за вида на вредителите, който трябва да бъде премахнат.

УЛТРАЗОНИЧЕН РЕЖИМ ЗА ИЗБОР - 4 обхват: 26 KHz - 50 KHz
 RONDENT - (мишки, плъхове) - 26 kHz - срещу мишки и плъхове - синият светодиод мига.
 INSECT "(INSECTE) - 40 kHz - Кочани, мравки и други насекоми - постоянно светещ син светодиод.
 SPIDER ”(SPIDERS) - 50 kHz - Паяци - Синият светодиод мига.
 PET-SAFE " -   излъчва електромагнитни вълни, които НЕ влияят на хора или домашни любимци! 

Тази функция се използва, ако е необходимо да поставите устройството в една и съща стая с домашни любимци, като хамстери, морски свинчета, зайци и други.

Електромагнитните вълни се разпространяват по цялата електрическа инсталация на дома – уредът защитава повърхност до 380 MP!
NORMAL - 10 минути непрекъсната работа, последвана от 10 минути пауза - цикълът се повтаря непрекъснато - червеният светодиод започва при включване на сигнала.
 BOOST "- Увеличава силата на вълните и те се излъчват в неправилен режим – Randam - червеният светодиод мига - използва се в ситуацията, когато заразата с насекоми е голяма!
 Индикатор: Червената и синята индикаторна лампичка ще показват, че се излъчват правилните звуци. 

Не засяга работата на електрически, електронни устройства ... и т.н. Консумацията на електроенергия е изключително ниска, под 3 W. Продуктите са тествани в специализирани лаборатории.


Продуктите са нови запечатани в защитна опаковка - 24-месечна гаранция.

Продуктът е регистрирана търговска марка, внос на Обединеното кралство и Ирландия и притежава европейското CE сертификат и се предлага на международен пазар.

Ултразвуковото многофункционално устройство Votton е универсално решение за борба с вредителите, предназначено за широк спектър от нежелани нашественици, включително гризачи, птици и насекоми. Репелентът е предназначен за защита на големи затворени пространства – до 380 кв.м. Нетоксичната му работа го прави подходящ и за търговски обекти.

Принцип на работа и ефективност

Използвайки усъвършенствана ултразвукова технология, устройството на престижната марка Votton излъчва високочестотни звукови вълни, които са недоловими за хората и повечето домашни любимци, но са силно дразнещи за вредителите. Неговиият звук създава неблагоприятна среда за вредителите,като ги прогонва ефективно, без използването на вредни химикали или капани.

Едно от основните предимства на устройството Votton е неговият нетоксичен и екологичен подход към контрола на вредителите. Традиционните методи често включват отрови и физически капани, които могат да бъдат опасни за деца, домашни любимци и околната среда. За разлика от тях ултразвуковото устройство не крие никакви рискове, което го прави по-безопасна алтернатива за домове, магазини и хранителни обекти.

Лесен монтаж и употреба

Устройството е проектирано за лесен монтаж и работа. Трябва просто да го включите в електрически контакт и то започва да работи веднага, покривайки значителна площ от 380 кв.м. Ултразвуковите вълни могат да проникнат през стени и други препятствия, осигурявайки цялостно покритие в определения диапазон. Моделът е подходящ за използване в различни условия, от кухни и гаражи до градини и хамбари.

Освен това ултразвуковото многофункционално устройство Votton не изисква поддръжка. За разлика от капаните, които трябва да бъдат проверени и изпразнени, или химическите репеленти, които изискват редовно повторно прилагане, този репелент не изисква постоянна поддръжка, след като бъде включен в мрежата. Непрекъснатата му работа гарантира, че вредителите са последователно възпирани, осигурявайки дългосрочна защита с минимални усилия.

Потребителите съобщават за видимо намаляване на активността на вредителите след използване на устройството, като някои виждат резултати в рамките на няколко дни. Ефективността обаче може да варира в зависимост от фактори като мащабите на инвазията и специфичните видове вредители.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ