UV устройство за борба с комари, мухи и летящи насекоми - Euroagro Profi Gardigo 70 m²

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: 62404 - Euroagro Profi Gardigo 70 m²
 • Наличност: В наличност
 • 103.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

UV устройство за борба с комари, мухи и летящи насекоми - Euroagro Profi Gardigo

Устройството бързо елиминира комари, мухи и други летящи насекоми.  Специалната светлина на 2-те специални UV флуоресцентни тръби (2 X 20 Watt) привлича насекомите бързо. След това умират чрез интегрираната мрежа за високо напрежение 1600 V - 1800 V. След това мъртвите насекоми попадат в тава в основата на устройството. Тавата се отстранява лесно за изпразване и почистване. Яркостта на UV тръбите ще привлече насекоми на площ от 70 m². Устройството е оборудвано със специални 20 W UV флуоресцентни лампи - които могат лесно да се сменят.

Предимства на UV технологията 

 • Професионално UV устройство - с TUV и GS сертификат - Произведено в Германия ®
 • Идеален за големи площи -Тераси, магазини, офиси, къщи
 • Екологична защита срещу комари, мухи, летящи насекоми
 • Без токсични вещества и инсектициди

Технически спецификации

 • Размери: 39,2 x 26,5 x 10 cm
 • Консумация: 16 W
 • 220 V захранване
 • С бутон за включване / изключване
 • Напрежение: 1600 V - 1800 V

Euroagro Profi Gardigo е UV устройство, което се справя успешно с мухи, комари и други летящи насекоми. Такъв уред е особено необходим в търговски обекти, заведения за хранене и предприятия за производство и опаковане на храна. Много полезен за помещенията за млекообработка в млечните ферми. Моделът покрива площ от 70 m². Захранва се в стандартна ел мрежа на 220V.

Принцип на работа и ползи от употребата

Устройството използва електро-механичен принцип на работа. Със своя източник на ултравиолетова светлина то привлича насекомите и след това ги улавя в заградената си конструкция, предотвратявайки възможността да притесняват хората или да причинят потенциална вреда и да замърсят съхраняваните хранителни продукти.

Едно от основните предимства на това устройство е неговата ефективност при борбата с летящите вредители. UV светлината, излъчвана от елементите, действа като мощен атрактант за насекомите, привличайки ги към уреда и далеч от обитаваните места. След като насекомите влязат в контакт с устройството, те биват мигновено унищожени.

Този механизъм предлага екологично решение без химикали за контрол на вредителите, което го прави предпочитан избор за обекти, в които използването на пестициди и други вредни химикали е невъзможно или нежелано. Поради наличието на тава вътре в корпуса на лампата, борбата с вредителите се извършва чисто и дискретно.

Голяма площ на покритие и пълна безопасност за хора и домашни любимци

Друго предимство на Euroagro Profi Gardigo 70 m² е неговата площ на покритие от 70 квадратни метра. Това го прави подходящ за използване в различни затворени и открити пространства, включително в домашни условия - всекидневни, кухни, вътрешни дворове и градини. Със своята широка зона на покритие, устройството може ефективно да защити по-големи помещения в обектите от хранително-вкусовата индустрия.

Въпреки че ефективно се насочва към летящите вредители, устройството представлява минимален риск за хората и домашните им любимци. За разлика от химическите инсектициди, които могат да съдържат вредни съставки, Euroagro Profi Gardigo разчита на физически средства за контрол на вредителите, което го прави по-безопасен вариант за употреба в близост до деца и животни.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ