Комплект електропастир за кучета, котки или пилета - 200 м

  • Код на продукта: 0096
  • Наличност: Разпродаден
  • 322.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплекта съдържа всички необходими елементи за изграждането на електрическа ограда (електропастир) за дребни животни. С този комплект спестявате време и пари, защото в комплект тези продукти са по-изгодни от закупуването им като отделни артикули.

Комплектът е предназначен специално за дребни животни, като кучета, котки, пилета и др. Захранването се осъществява от мрежата на 220 V.

Комплектът съдържа:

  • Енергизатор, захранван от 220 V
  • 200 метра електрическа тел
  • 10 броя пластмасови колчета, към които се захваща електрическата тел
  • 1 заземителен кол
  • 25 изолатора за пръстен
  • Заземяващ кабел

Готовият комплект електропастир за кокошки и други дребни животни съдържа пълния набор компоненти, необходими за изграждане на добре функционираща и безопасна електрическа ограда. Комплектът ви пести време и пари - с него не е необходимо да набавяте поетапно отделните елементи на ограждащата система. Комплектите, предлагани от нас съдържат енергизатор и монтажни елементи.

Приложение и предимства на електропастирите за дребни животни

Електрическата ограда за домашни любимци е ефективна и напълно безопасна. Тя използва кратък, нежен електро импулс, който предизвиква уплаха, но не вреди на животните. Кучето или котката бързо развиват страх към оградата и се научават да я избягват. Същото важи и ако комплектът се използва за птици и зайци.

Готовият сет, който ви предлагаме е проектиран да се захранва от битова ел мрежа на 220V напрежение. В комплекта влизат: енергизатор, електрическа тел с дължина 200м, 10бр монтажни пластмасови колчета, 1 заземителен кол, заземяващ кабел и изолатори за пръстен – 25 броя. Така окомплектована, електрооградата ви позволява да заградите един солиден периметър от своя имот.

Защо ви е нужна електрическа ограда за дребни животни? Този продукт може да се използва не само в дворове, където се отглеждат домашни птици и четириноги любимци. Ако имате в двора си зеленчукова градина, нахлуването на животни в засадения участък може да се окаже сериозен проблем.

Кучетата и котките на съседите вероятно оставят отпадъците си и развалят вашата продукция. Други животни пък с радост биха се нахранили с градинските култури, за които сте работили месеци наред. Една проста електрическа ограда, изградена около периметъра на вашата градина или цветна леха, може да реши този проблем.

С електропастир за кучета, котки, диви зайци, кокошки и др., нарушителите скоро ще открият, че любимата им храна е вече недостъпна. Там, където някога са били свободни да се скитат, сега ще се сблъскат с безопасен, но запомнящ се токов удар. След няколко срещи с вашето електрическо ограждение, те ще се научат да стоят далеч от защитения периметър.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции