Комплект електропастир - 500 метра с якост на опъна 90 кг.

 • Код на продукта: kit-500m-a
 • Наличност: Разпродаден
 • 269.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплект електропастир с 500 метра тел за 1,69 или 0,39 хектара. С електрическата оградна тел в този комплект може да оградите територия от около 1,56 хектара с един проводник или 0,39 хектара с два проводника. Енергизаторът за електрическото въже има достатъчна мощност да захрани електрическа ограда с дължина до 6 километра.


Енергизаторът може да се захранва по два начина:

 

 • Чрез мрежов адаптер 220/12 V, който може да закупите в нашия сайт.
 • От 12 V батерия/акумулатор, която може да се зарежда чрез соларна система .12V, 45 Ah автомобилен акумулатор може да захранва системата за 10-15 дни.


Пакетът съдържа:

 

 • 1 бр. Енергизатор за електропастир DL 4000
 • 1 бр. Електрическа оградна тел - 500 m - 90 kg - 0.45 Ω / m
 • 75 бр. Изолатори за пръстен
 • 1 бр. Дръжка за врата
 • 1 бр. Изолатор за електропастир
 • 1 бр. Предупредителна табела


Пакетът не съдържа:

 

 • Соларна система - това зависи от възможностите на локално ниво (на местния терен) и може да бъде закупена отделно.
 • Заземител - Метален кол, с дължина 1 метър е идеалният избор. Можете да го закупите в нашия сайт.
 • Стълбове за закрепване на оградата - те се монтират на разстояние приблизително. 7-8 метра един от друг.

Предлагаме пълен комплект електропастир с якост на опъна 90кг, подходящ за ограждане на земеделски и животновъдни стопанства и пасища, в които се отглеждат дребни млекодайни животни и свине. Оградната тел не е подходяща за ограждане на коне и едър рогат добитък. Комплектът включва всичко необходимо да изграждане и експлоатация на оградата – енергизатор, оградна тел, изолатори, дръжка за врата и предупредителна табела.

Приложение и характеристики на електропастира

Електропастирът представлява леко телено ограждение, по което се подават електрически импулси с високо напрежение от специален импулсен генератор. Телът се опъва върху изолатори, прикрепени към метални стълбове. Електропастирите се използват като сигурно ограждение, чиято цел е да не позволява на домашни/селскостопански и диви животни да преминат отвъд електрическата бариера.

Комплектът електропастир, който ви предлагаме е подходящ за ограждане на загони и пасища, както и на земеделски земи. Капацитетът му на натоварване (якост на опън) показва, че е подходящ за защита от и на по-дребни животни – овце, кози, свине и хищници – вълци, лисици и по-дребни вредители. Включената в комплекта оградна тел е дълга 500м, покриваща площ около 1.60 хектара с един проводник или 0.39 хектара с два проводника.

Импулсен генератор 12V – достатъчно мощен, за да захрани електропастири до 6км

Импулсният генератор (енергизатор) е с външно захранване, което може да се изпълни чрез мрежов адаптер 220/12 V или от 12 V батерия/акумулатор, която може да се зарежда чрез соларна система. Енергизаторът е специално устройство, което генерира импулси с високо напрежение. Той се захранва от 12V батерия или директно от домашната мрежа посредством адаптер.

Генераторът на импулси може да работи зареждан от 12V 55A * h батерия за 25-30 дни. Колкото по-висок е капацитетът на батерията, толкова по-дълго е времето за работа. На самото устройство има два индикатора: изпращане на импулс и разреждане на батерията. Монтиран е в корпус, изработен от твърда, устойчива на удари ABS пластмаса, с дебелина на стената на корпуса 5 мм.

Срокът на експлоатация на генератора е 15-20 години, в зависимост от условията на експлоатация и съхранение. Той е напълно безопасен, когато работи на захранване от батерия, не вреди на здравето на хората и животните. Препоръчва се такива ограждения да не се използват от хора с пейсмейкър на сърцето, поради риск от смущения в работата му.

Проводникът, в случая електрическа оградна тел е неразделна част от електрическата ограда, тъй като през него протича електрическият импулс. Телта има сребрист цвят и блести на слънцето, което позволява на животните да виждат оградата на прилично разстояние. Телта е мека, термично обработена, поцинкована.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции