Монокристален соларен панел 30W

  • Код на продукта: 0040
  • Наличност: В наличност
  • 125.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Соларният панел преобразува слънчевата енергия в електрически ток. Монтира се насочен на юг, наклонен на 45 градуса. Може да се фиксира през отворите на алуминиевата рамка.

Спецификации

Тип клетки Монокристални
Максимален ток 1,67 A
Максимална мощност 30 W
размери 620 × 355 × 30 mm
ISC 1,79 A
Voc 22.1 V
RMS 18 V

Монокристалните соларни панели са известни със своята висока ефективност и дълъг експлоатационен живот. Те са направени от единична непрекъсната кристална структура, която осигурява по-голяма ефективност на преобразуване на енергия в сравнение с поликристалните и тънкослойните панели. В селскостопанския сектор монокристалният слънчев панел с мощност 30 W играе ключова роля за повишаване на производителността и енергийната независимост.

Приложение на 30-ватовия панел в агро сектора

Едно от основните приложения на 30-ватовия монокристален фотоволтаичен панел в селското стопанство е захранването на дребномащабни системи извън електрическата мрежа, които са от решаващо значение за земеделските операции. Най-често се използват за захранване на икономично осветление в обори и други стопански постройки.

Тези панели могат също ефективно да управляват водни помпи, използвани за напояване, което е жизненоважно за растежа на културите, особено на отдалечени места, където липсва достъп до електрическата мрежа. Използвайки слънчевата енергия, фермерите могат да осигурят постоянно водоснабдяване на своите култури, осигурявайки си по-добър добив и по-устойчиви земеделски практики.

Освен за напояване, соларните панели 30W се използват и за захранване на електрически огради, които помагат при управлението на добитъка и защитата на културите от дивите животни. Електрическите огради изискват надежден източник на енергия, за да функционират непрекъснато, а слънчевите панели предлагат устойчиво и рентабилно решение.

Монокристалният панел от 30 W осигурява достатъчно енергия за поддържане на работата на оградата през целия ден, намалявайки нуждата от традиционни източници на енергия, с което се понижават оперативните разходи.

Подходящ за автоматизация на оранжерии

Друго важно приложение на панела е автоматизацията на оранжерии. Оранжериите често изискват вентилация, осветление и системи за контрол на климата, за да създадат оптимални условия за отглеждане на полезните култури.

Монокристалният слънчев панел от 30 W може да захранва сензори, вентилатори и контролни блокове, улеснявайки създаването на контролирана среда, която подобрява растежа на растенията и пести енергия. Използването на слънчева енергия не само насърчава устойчиви земеделски практики, но също така намалява зависимостта от електропреносната мрежа, която може да бъде доста нестабилна в някои райони.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ