• LED крушка 12V

LED крушка 12V

  • Код на продукта: 0054
  • Наличност: В наличност
  • 9.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

LED крушка с ниска консумация, подходяща за осветление чрез захранване от акумулатор. Той може да се зарежда със чрез фотоволтаична система.

спецификации

Захранващо напрежение 12 V, AC / DC
Мощност 8 W
Яркост 650 lm
Температура 4000 К

На съвсем ниска цена получавате универсално и енергийно ефективно решение за осветление, захранвано от акумулатор - LED крушка с ниска консумация, с яркост от 600 лумена и цветна температура от 4000 Келвина (студена бяла светлина). Лампата е с мощност 8W и е съвместима с всички фотоволтаични системи.

Приложение и характеристики

12-волтовите крушки  не могат да се използват в стандартна ел инсталация, те са проектирани да увеличат максимално яркостта, като същевременно минимизират консумацията на енергия, което ги прави идеални за приложения, при които животът на батерията е от решаващо значение.

600 лумена показва относително високо ниво на яркост, което прави тази LED крушка подходяща за различни сценарии на осветление, включително четене, осветление за работни задачи или общо осветление в малки до средни пространства. Цветовата температура от 4000 Келвина попада в спектъра на студеното бяло, осигурявайки ярка и силна светлина, която често се предпочита за работни пространства и зони, където доброто осветление е от съществено значение.

Важни предимства

Едно от основните предимства на LED крушките с ниска консумация е тяхната енергийна ефективност. В сравнение с традиционните крушки с нажежаема жичка, LED технологията консумира значително по-малко енергия, за да произведе същото количество светлина. Тази ефективност е особено полезна при инсталации, захранвани от батерии, тъй като удължава експлоатационния живот на батериите и намалява честотата на тяхната смяна или презареждане.

12-волтовите LED крушки са проектирани с енергоспестяващи функции, включващи усъвършенствани механизми за разсейване на топлината и ефективно преобразуване на мощността, което допринася за дългия им работен живот. Намалената топлинна емисия също е полезна за инсталации, захранвани от батерии, тъй като прекомерната топлина може да повлияе на производителността на батерията.

Освен това много LED крушки с ниска консумация са съвместими с димерни превключватели, което позволява на потребителите да регулират яркостта според своите предпочитания и нужди. Тази гъвкавост не само подобрява потребителското изживяване, но също така допринася за допълнително спестяване на енергия, когато не е необходим пълен капацитет на яркост.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ