50W фотоволтаична система за осветление с 3 крушки

  • Код на продукта: 0146-3
  • Наличност: В наличност
  • 325.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Тази фотоволтаична осветителна система е много ефективно решение на места, където няма възможност за свързване към електрическата мрежа, например: подвижни къщи, каравани, поляни. Системата се доставя частично сглобена. Пускането в експлоатация е доста лесно: соларният панел трябва да бъде обърнат на юг, наклонен на 45 градуса. Може да се фиксира през отворите на алуминиевата рамка. За захранване използвайте 12V акумулатор за кола, 45–100 Ah (не е включен в пакета). Акумулатора се свързва към регулатора на зареждане. В зависимост от мощността на акумулатора и броя на крушките, системата може да работи 4-8 часа на ден. В допълнение към регулатора и светлинния превключвател, панелът съдържа гнездо, от което можете да захранвате всяко устройство, което може да се използва в автомобила - например USB зарядно за телефон, или предавател за музика. Регулаторът за зареждане трябва да бъде инсталиран на места без вода и влага. Също така крушките и гнездата трябва да бъдат защитени от влага.

Спецификации

Кабели Соларен панел → регулатор: 5 m 
Регулатор → акумулатор: 1,5 m 
Регулатор → крушки: 5 m 
Крушка ↔ крушка: 5 m
Крушки 12 V, 8 W, 650 lm, LED
Батерията не е 
включена в пакета!

12 V, 45–100 Ah

 

Спецификации на слънчевия панел 50W

Тип клетки Монокристални
Максимален ток 2,77 A
Максимална мощност 50 W
Размери 625 × 530 × 25 m
ISC 2,99 A
Voc 22.1 V
RMS 18 V

Спецификации на PWM 10 A регулатора на зареждане

Мощност 10 А.
Автоматично откриване на работно напрежение 12/24 V
Натоварване за изравняване на напрежението 12/24 V
Увеличаване на усилването на напрежението 14.4 V
Свързващи кабели 2.5 mm
Тегло 0.25 kg
Размери 14 × 9 cm
Работна температура -20....+60 ° C
 

Соларната осветителна система от 50 W с 3 крушки е ефективно, екологично решение, идеално за осигуряване на осветление в райони без достъп до централната електрическа мрежа. Системата се състои от монокристален панел 50W, регулатор на зареждане, окабеляване и 3 броя LED крушки 12 V, 8 W, 650 lm.

Компоненти и функционалност

Основният компонент на соларната система за осветление е 50-ватов монокристален слънчев панел с размери: 625 × 530 × 25 mm. Модулът използва слънчевата светлина и я преобразува в електрическа енергия, годна за захранване на осветлението. Тази енергия може да се съхранява в батерия за по-късна употреба, обикновено през нощта или в облачни дни.

Контролерът за зареждане е устройство, което регулира напрежението и тока, идващи от соларния панел към батерията. Неговата задача е да гарантира, че батерията се зарежда ефективно и безопасно. Освен това контролерът предотвратява презареждане и дълбоко разреждане, което може да повреди батерията.

Системата включва три броя LED крушки. Крушките са избрани специално заради тяхната енергийна ефективност и дълъг работен живот. Всяка крушка консумира 8 вата при светлопредаване от 650 lm, като се гарантира, че общата консумация на енергия остава в рамките на капацитета на системата.

По желание към системата може да се добави батерия  с капацитет 12 V, 45–100 Ah. Акумулаторната батерия (оловно-киселинна или литиево-йонна) съхранява електричеството, генерирано от слънчевия панел. Капацитетът на батерията е от решаващо значение, тъй като определя колко дълго могат да се захранва осветлението, когато няма слънчева светлина. За система от 50 W обикновено се използва батерия с капацитет 40-60 Ah.

Ползи и предимства

Ползите от закупуването на соларна осветителна система са достатъчно на брой, за да обмислите внимателно една такава инвестиция. Слънчевите осветителни системи разчитат на възобновяема енергия, което ви прави независими от електропреносната мрежа и ви пести пари в дългосрочен план.

LED крушките са високоефективни, преобразувайки по-голямата част от енергията в светлина, а не в топлина. Това означава повече светлинен поток при по-малко потребление на енергия, което увеличава максимално използването на генерираната енергия. След първоначалната инвестиция оперативните разходи са минимални, тъй като системата използва безплатна слънчева енергия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ