50W фотоволтаична система за осветление с 2 крушки

  • Код на продукта: 0146-2
  • Наличност: В наличност
  • 320.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Тази фотоволтаична осветителна система е много ефективно решение на места, където няма възможност за свързване към електрическата мрежа, например: подвижни къщи, каравани, поляни. Системата се доставя частично сглобена. Пускането в експлоатация е доста лесно: соларният панел трябва да бъде обърнат на юг, наклонен на 45 градуса. Може да се фиксира през отворите на алуминиевата рамка. За захранване използвайте 12V акумулатор за кола, 45–100 Ah (не е включен в пакета). Акумулатора се свързва към регулатора на зареждане. В зависимост от мощността на акумулатора и броя на крушките, системата може да работи 4-8 часа на ден. В допълнение към регулатора и светлинния превключвател, панелът съдържа гнездо, от което можете да захранвате всяко устройство, което може да се използва в автомобила - например USB зарядно за телефон, или предавател за музика. Регулаторът за зареждане трябва да бъде инсталиран на места без вода и влага. Също така крушките и гнездата трябва да бъдат защитени от влага.

Спецификации

Кабели Соларен панел → регулатор: 5 m 
Регулатор → акумулатор: 1,5 m 
Регулатор → крушки: 5 m 
Крушка ↔ крушка: 5 m
Крушки 12 V, 8 W, 650 lm, LED
Батерията не е 
включена в пакета!

12 V, 45–100 Ah

 

Спецификации на слънчевия панел 50W

Тип клетки Монокристални
Максимален ток 2,77 A
Максимална мощност 50 W
Размери 625 × 530 × 25 m
ISC 2,99 A
Voc 22.1 V
RMS 18 V

Спецификации на PWM 10 A регулатора на зареждане

Мощност 10 А.
Автоматично откриване на работно напрежение 12/24 V
Натоварване за изравняване на напрежението 12/24 V
Увеличаване на усилването на напрежението 14.4 V
Свързващи кабели 2.5 mm
Тегло 0.25 kg
Размери 14 × 9 cm
Работна температура -20....+60 ° C
 

Туристически фотоволтаичен комплект

50-ватовата соларна система за осветление е идеалното решение за автономно захранване на отдалечени постоянни и временни постройки, които е невъзможно да бъдат захранени от електрическата мрежа. Много полезна и лесно преносима осветителна система за каравани, палатки, служебни и строителни фургони и др.

Соларният панел е с мощност 50 W с монокристален тип клетки. Панелът зарежда батерията изключително бързо дори при облачно време и дава възможност за използване на осветление (до 8 часа осветление с две LED крушки от едно зареждане на системата без презареждане от слънцето), както и за зареждане на мобилни телефони, таблети, лаптопи, фотоапарати, видеокамери, фенерчета,  ел отвертки и други устройства, захранвани от батерии.

Системата е оборудвана с две вградени автомобилни запалки, благодарение на които можете да използвате автомобилни електрически уреди, като телевизор за кола без презареждане на батериите на електроцентралата, вентилатор, електрическа кана за кола, авто инвертор и други електрически уреди.

Електроцентралата има изходно напрежение 5 волта, 12 волта и 220 волта. Тя е оборудвана с инвертор, който преобразува постоянен ток 12V в променлив ~220 V, което дава възможност за използване на магнетофон, електрическа самобръсначка, машинка за подстригване, принтер, копирна машина, енергоспестяващи крушки, телевизор, поялник и др.

Наличието на 10A контролер за зареждане и разреждане прави много лесно трансформирането на електроцентралата в по-мощна слънчева система. За да направите това, трябва да свържете отново изходите от вградената батерия към друга, по-мощна батерия и да свържете по-мощен соларен панел (до 240 W).

Тази фотоволтаична система за осветление превъзхожда бензиновите и дизеловите електроцентрали по отношение на ефективност, удобство и екологичност. Не е нужно постоянно да харчите пари за газ, масло и поддръжка. Закупувайки системата, вие ще си осигурите безплатно електричество за много години, тъй като експлоатационният живот на слънчевия панел е повече от 25 години.

Системата е оборудвана с висококачествени батерии с дълъг експлоатационен живот. Освен това тя има модерен дизайн, компактни размери и е лесна за пренасяне. Всички части и компоненти на слънчевата електроцентрала са сертифицирани с международни сертификати CE, ROHS.

Комплектът включва:

  • Соларен монокристален панел 50W. (Размери на панела625 × 530 × 25 мм. Тегло 5 кг);
  • Контролен блок: 10A контролер за зареждане-разряд (автоматичен), две AGM батерии, автомобилни запалки, 3 конектора за соларния панел и осветление със специален дизайн, позволяващ свързване на необходимия полярност без грешки, пластмасов корпус с дръжка за транспортиране, бутони за управление;
  • 5 метра устойчив на замръзване проводник (2,5 квадрата), за соларния панел с конектори;
  • 2 LED крушки DC (постоянен ток) 5 W (по отношение на яркостта всяка е еквивалентна на обикновена 50 W крушка, до 8 часа осветяване от едно зареждане на батерията) 2 проводника по 4 метра с конектори;
  • USB зарядно устройство, захранвано от запалката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ