Електрически обтегач за електропастир

  • Код на продукта: 0164
  • Наличност: В наличност
  • 7.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Електрически обтегач за електропастир с ширина макс. 40 милиметра.

С това електрическо опъващо устройство ще получите адекватно разтягане на лентата за електрическа ограда. Обтегачът е универсално приложим - като проходен изолатор, но и като ъглов или краен изолатор. Пренатягането е възможно по всяко време.

Електрическите ограждения (електропастир) се радват на широка популярност в животновъдните стопанства, осигурявайки надеждна защита на отглежданите животни, като предотвратяват тяхното преминаване отвъд оградената територия. Обтягащите механизми са ключов детайл на оградите, гарантиращ правилно свързване на проводниците и ефективна работа на съоръжението. Предлагаме висококачествен електрически обтегач за електропастир с максимална ширина 40мм.

Предназначение и свойства

Електрическите огради предлагат множество възможности за оборудване, оптимизиране и използване. Особено с избора на висококачествен продукт, изграден от първокласни компоненти, се постига максимална ефективност на конструкцията с високо ниво на безопасност. Изборът на типа на проводниците и подходящите аксесоари е от изключително значение.

Обтегачите и конекторите играят ключова роля в това отношение. Електрическите огради са изложени на различни видове стрес и по-специално сложните конструкции трябва да бъдат обезопасени и подобрени. За тази цел се използват електрически конектори. Докато изолаторите са предназначени за закрепване на проводящия материал към стълбовете на оградата, конекторите се използват за свързване на проводниците един към друг.

На теория въже, многожилен кабел, лента или тел могат лесно да бъдат свързани помежду си, но това не се препоръчва. Така би се създала опасност от повреждане на проводимия материал, както и възможност да се възпрепятства потока на електрическата енергия. За да се избегне това се използват електрически конектори за оградна тел.

Те се допълват от обтегачи. Ако искате ръцете ви да бъдат свободни, когато издигате или ремонтирате оградата, синтетичните обтегачи могат да помогнат, тъй като те държат проводника на място, така че той да не увисне и да не се изплъзне. Качеството на електрическия обтегач е предпоставка за дългосрочна и безпроблемна работа на вашето ограждение.

В каталога ни ще откриете удобни за използване обтегачи, изработени от здрава галванизирана стомана. Конкретното опъващо устройство гарантира адекватно разтягане на електропроводящата лента, чиято максимална ширина е до 40мм. Предлагаме универсален модел, който може да се използва като проходен, ъглов или краен изолатор. Пренатягането е възможно да се изпълни по всяко време.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ