Конектори  • 2.00лв.

  • 2.00лв.

  • 2.00лв.

  • 2.00лв.

  • 7.50лв.

  • 2.00лв.

  • 4.00лв.

  • 1.00лв.

  • 2.00лв.

  • 7.00лв.
Наред с пълно оборудване за оградни съоръжения тип Електропастир, ние от EUROAGRO предлагаме и богат избор от конектори. Конекторът е от съществено значение за работата на електрическата ограда. Макар и съвсем малък детайл, той има важна роля, отговаряйки за добрата електропроводимост на оградата. В каталога ни се предлагат свързващи устройства за всички видове заграждения – въжета, ленти, тел и т.н.

Приложение и особености

Изграждането на една голяма електропастирна система, която да огради свръхголеми селскостопански имоти, е най-често срещаното решение. Независимо дали електрическото ограждение ще бъде изпълнено с въже, лента или тел, свързването на отделните елементи с цел удължаване, следва да става посредством конектори. Те осигуряват непрекъснат поток на високоволтови електрически импулси.

Свързването на електрически оградни въжета например, води до големи загуби на мощност, което би направило оградата неефективна. С добавянето на подходящ конектор, в случая въжен (с размер, съобразен с този на въжето), се постига сигурна и стабилна електрическа връзка. Една минимална инвестиция в този вид елементи гарантира дългосрочна и ефективна работа на оградата.

Важно за добрата проводимост е да се избере правилно не само вида на конектора, но и неговото специфично предназначение. Тоест, конекторът трябва да е предназначен за конкретния модел оградно въже, използван в инсталацията. Показателят, който се гледа в случая е дебелината на въжето, лентата и т.н.

Конекторите често са необходими при свързване на електрическата ограда с дръжката на вратата, затова ние предлагаме не само самостоятелни компоненти, но и комплекти, състоящи се от 2 броя конектори за проводник и 2 броя пръстеновидни, предназначени да осигурят връзката между оградната жица към други елементи на оградата – пружинни обтегачи, изолатори или дръжките на вратата.

Предлаганите в този раздел продукти са с изключително високо качество. Изработени от поцинкована стомана, те са устойчиви на влага, високи и ниски температури и всякакви атмосферни и механични въздействия. Същевременно конекторите, включени в асортимента ни са с изключително изгодни цени. Не подценявайте важността на всеки детайл, използван при изграждане на електрическите огради тип Електропастир.

Препоръчваме да се избягват импровизирани решения. Ние предлагаме подходящия вид конектори за всеки тип заграждение.

Виж още