Гъвкав кабел за високо напрежение

  • Код на продукта: 0176
  • Наличност: В наличност
  • 2.50лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Гъвкав, много добре изолиран кабел, подходящ за задвижване на електрическа ограда с високо напрежение под или над земята. Използва се за подкопаване на вратите на електрическата ограда или може да пренесе импулса от генератора към електрическата ограда, когато генераторът е разположен на по-голямо разстояние от електрическата ограда, до 100 метра в сграда. Кабелът осигурява пренос на мощност до 20 kV без загуба на напрежение и без да се загуби във времето.

Цената е на метър!

Изграждането на ограждения тип електропастир изисква много внимателен подбор на всеки елемент, който ще вземе участие в работата на системата. Представеният тук гъвкав кабел за високо напрежение се отличава с отличната си изолация и капацитет за пренос на мощност до 20kV без загуба на напрежение. Подходящ за захранване на електропастири с високо напрежение с подземен и надземен монтаж.

Особености и приложение

Гъвкав кабел за високо напрежение се използва, когато е необходимо свързване на мобилно оборудване, използвано в открити пространства или в подземни съоръжения. Високоволтовите кабели с висока гъвкавост се използват в електронни и електрофизични инсталации, които се използват в радарни системи за предаване на високочестотни импулси към предавателни и приемащи антени.

В допълнение, с помощта на гъвкав кабел може да се извърши синхронизация на разрядните устройства или разпределението на електричество, което се получава от батерии с всякакъв принцип на работа. Кабелите от тази група се използват за свързване на отделни части на високоволтови инсталации и за извършване на монтажни работи вътре в тях.

Такива кабели могат да се полагат на закрито (промишлени, технически), в кабелни колектори или канализации, на открито (включително без използването на допълнителни мерки за защита на кабелната обвивка от UV лъчение). Работната температура на кабелите с еластична структура не трябва да надвишава -60 ° C  / +85 ° C.

В зависимост от изпълняваните задачи, гъвкавият кабел може да бъде произведен с медни, калайдисани медни или комбинирани (усукани стоманено-медни и медни) тоководещи проводници. Според електрическите параметри, в зависимост от броя на проводниците с определен диаметър, съставляващи сърцевините, те могат да съответстват на 3-ти, 4-ти или 5-ти клас съгласно IEC 60228: 2004.

Изолацията на проводниците може да бъде направена от каучукови съединения (включително силиконови композиции), полиетилен с високо и ниско налягане (включително техните комбинации), омрежени полиетиленови ленти (покрити с кремний-органичен състав), твърд флуоропласт и флуоропластични ленти.

Посочената цена е за 1 линеен метър.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ