Енергизатор за електропастир A 5000

  • Код на продукта: 0198
  • Наличност: В наличност
  • 435.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Енергизатор, или както се нарича унас електропастир е устройство, което генерира импулси с високо напрежение, които достигат до оградната система. Напрежението на тези импулси е достатъчно силно, че може да наелектризира огради с голяма дължина, но ако амперажът е нисък, той не причинява физически наранявания, само токов удар и страх за животните от това да не повторят опита си за бягство, или злонамерени хора, които се опитват да проникнат в огражденията.

Устройството може да се захранва от 220 V чрез 12 V адаптер или от автомобилна батерия (акумулатор) 12 V. В този случай няма да се нуждаете от адаптера за захранване. Батерията може да се презарежда със слънчева система. A 5000 е идеалният избор за ограждане или държане далеч от домашни или диви животни - овце, кози, прасета, коне, крави, кучета, диви свине, елени, мечки, вълци, лисици и др. Енергията, осигурена от устройството, е доста силна, така че не е подходяща за малки животни - малки кучета или котки, пилета и т.н. В случай на захранване от акумулатор 12 V, 45 AH (например), системата ще може да работи в продължение на 5 до 7 дни. Уредът трябва да се монтира на места защитени от вода и влага.

Спецификации

Захранващо напрежение 12 V
Потребление 330 mA
Максимална теоретична дължина на оградата 120 000 m
Максимална практическа дължина на оградата 30 000 m
Максимална импулсна енергия 5 J
Материал на кутията Пластмаса
Приблизителни размери 190 × 280 × 100 mm
Тегло 1,7 kg
Гаранция 2 години

A 5000 е мощен и надежден енергизатор за електропастир, предназначен за захранване и управление на системи за контрол на добитъка, създавайки безопасна и ефективна двупосочна бариера. Уредът работи на 12V захранващо напрежение, което го прави подходящ за използване с 12V батерия. Това е полезно за стопанствата в отдалечени райони, където няма захранване от електрическата мрежа.

Характеристики и предимства

Енергизаторът консумира 330 mA, което е сравнително скромно количество енергия, гарантиращо, че животът на батерията е удължен и устройството може да работи ефективно за продължителни периоди от време. Доставя максимална импулсна енергия от 5 джаула, която е ефективна за създаване на силно възпиращо животните средство, гарантирайки, че остават в определената зона, без да им се причинява вреда.

А5000 е проектиран да осъществи ефективен контрол върху едри селскостопански животни. С импулсна енергия от 5 джаула, електропастирът е достатъчно мощен, за да контролира различни видове добитък, включително говеда, коне и други големи животни. Високият енергиен импулс осигурява силен шок, който възпира животните при опит да нарушат периметъра на оградата.

Подходящ за отдалечени, неелектрифицирани стопанства

Работата с 12 V акумулатор прави този енергизатор много гъвкав и полезен, особено за отдалечени стопанства и неелектрифицирани такива. Електропастирът е идеален за използване в райони, където свързването към електрическата мрежа е невъзможно или финансово нерентабилно. В случай че електрическата ограда се захранва от мрежата на 240V е нужен 12 V адаптер, какъвто също можем да ви предложим.

Електрическите огради не се влияят от атмосферните условия, но въпреки това, енергизаторът А5000 трябва да се монтира на място, където ще бъде защитен от вода. Корпусът му е изработен от пластмаса и е с ниска защита срещу проникване - IP.

Съвременните енергизатори за електрически огради, включително A 5000, са проектирани с мисъл за безопасността. Те доставят периодични импулси, които са по-безопасни за животни и хора, тъй като намаляват риска от продължително излагане на високо напрежение. Моделът е проектиран за лесна инсталация дори в многомащабни ограждащи системи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ