• Комплект електропастир – DL-4.5 J 1000 m с якост на опъна 130 kg

Комплект електропастир – DL-4.5 J 1000 m с якост на опъна 130 kg

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: DL-45-1000
 • Наличност: В наличност
 • 430.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

 Комплектът съдържа всички необходими елементи за изграждането на електрическа ограда (електропастир):

Комплекта съдържа:

 • × 1 Енергизатор за електропастир DL – 4500 – 4.5 J
 • × 1 Електрическа тел за ограда - 1000 m - 130 kg - 0,4 Ω / m
 • × 6 Изолатор пръстен - 25 бр (Общо 150 бр)
 • × 2 Дръжка за врата
 • × 4 Изолатор за електропастир
 • × 4 Предупредителна табела

Комплекта не съдържа:

 • Захранване за енергизатора за електропастир

Енергизаторът може да се захранва по два начина:

 1. Чрез мрежов адаптер 220/12 V, който може да закупите в нашия сайт.
 2. От 12 V батерия/акумулатор, която може да се зарежда чрез соларна система .12V, 45 Ah автомобилен акумулатор може да захранва системата за 10-15 дни.

 • Заземител - Метален кол, с дължина 1 метър е идеалният избор. Можете да го закупите в нашия сайт.
 • Дървени стълбове за закрепване на оградата - те се монтират на разстояние приблизително. 7-8 метра един от друг. 

Комплектът електропастир - DL-4.5 J е авангардно решение, предназначено да улесни управлението и защитата на селскостопанските животни. Използвайки модерна технология, системата осигурява цялостен подход към животновъдството, особено в областта на електрическите огради. С фокус върху издръжливостта и ефективността, моделът DL-4.5 J може да се похвали със забележителен обхват на заграждане от 1000 метра и впечатляваща якост на опън от 130 килограма.

Усъвършенствана електрифицирана оградна система

Ограждението представлява усъвършенствана електрифицирана оградна система, съдържаща най-важните компоненти за непрекъсната и стабилна работа. Системата се състои от здрава електрическа тел за ограда с дължина 1000 m и максимално натоварване 130 kg - 0,4 Ω / m, както и от изолатори, 2 дръжки за врати и предупредителна табела. Когато са стратегически инсталирани, тези елементи създават сигурно заграждение за добитъка.

Моделът DL-4.5 J предлага значително предимство с обширния си обхват, позволяващ създаването на обширни пасищни зони без компромис с надеждността на задържане. Това гарантира, че добитъкът може да се разхожда свободно в определените зони, като същевременно остава безопасно затворен в пасищната зона.

Подходяща за различни приложения в животновъдството

Една от отличителните характеристики на ел оградата е високата якост на опън, която гарантира целостта и дълготрайността на оградната система. С якост на опън от 130 килограма, телта, използвана в комплекта за електрически пастир, може да издържа на значителен натиск, което я прави подходяща за различни приложения в животновъдството.

Независимо дали става дума за големи животни, например едър рогат добитък или за по-деликатни млекодайни животни като кози и овце, моделът DL-4.5 J осигурява надеждно ограничаване без риск от пробив или повреда.

Освен това комплектът за електропастир предлага лесен монтаж и поддръжка. Компонентите са проектирани да бъдат удобни за потребителя, позволявайки лесна настройка дори на труден терен. Преди всичко, оградата изисква минимална поддръжка, намалявайки времето и усилията, необходими за нейното поддържане в работещо състояние. Това я прави идеално решение както за опитни фермери, така и за начинаещи в управлението на добитъка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ