• Уред за израждане на крави

Уред за израждане на крави

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MLX77 URED ZA IZRAJDANE NA KRAVI
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Уред за израждане на крави

  • Лесно и удобно за използване от един човек
  • Функция регулируема дължина
  • Нечупливо колело
  • Опция за земно ползване за изправено или легнало животно

Отелването е един от най-важните, но и най-стресиращи моменти в млечните ферми. Много често приплодът заема неподходяща за раждане позиция, което налага асистенция от страна на човека – ветеринар или стопанин. Бъдете подготвени за непланирани ситуации, като закупите висококачествен уред за израждане на крави. Той има здрава конструкция и дизайн, позволяващ използване от само един човек.

Защо е важно да се снабдите със специализирана екипировка?

Далновидността на добрия стопанин си личи по това как той се е подготвил за процеса по отелването. Имайте предвид, че раждането при кравите може да започне в малките часове на нощта и да продължи между 5 и 10 часа. Рисковите, неасистирани раждания, са причина за смърт както при новородените телета, така и при най-силните екземпляри сред млечните крави.

Уредите и приспособленията за израждане на крава трябва задължително да бъдат налични в стопанството, така че в случай на нужда, да може да се реагира максимално бързо. Уредът, който ви предлагаме, участва в изваждането на телето, когато контракциите са твърде слаби, за да може животното да се справи само.

Издърпването на телето с въжета и други специални приспособления е една от разпространените техники. Инструментът, представен тук, има за цел да поеме плавно новороденото и да спомогне за неговото обръщане и изправяне. Дължината на носещите шини е регулируема, като ремъците осигуряват допълнителна поддръжка и помагат за фиксиране на желаната дължина.

Кравите са големи и тежки животни, и съответно новородените им са трудни за обслужване с голи ръце. Уредът тип количка ще ви помогне да изправите телето на крака или да го преместите на подходящо място. Дизайнът ви позволява да използвате уреда във всяка позиция, заемана от кравата по време на отелването – легнало и изправено положение.

Приспособлението е изработено от здрави висококачествени материали. Конструкцията е от метал с висока издръжливост на натоварване. Колелото е изработено от висококачествен метал с антикорозионно покритие, така че да се гарантира неговата устойчивост на счупване при екстремно натоварване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ