PLAN Щипки за странично закрепване на мрежи

  • Код на продукта: PLAN Shtipki
  • Наличност: В наличност
  • 0.58лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

PLAN Щипки за странично закрепване на мрежи ви осигуряват надеждно закрепване на всякакъв тип защитни мрежи. Независимо дали искате да оградите земеделско, жизнено или работно пространство на открито, те са винаги на разположение за бърз и лесен монтаж.

Изключително издръжливи и функционални!

Изработени са от италианска компания с дългогодишен опит!

Марка Carretta Tessitura, Италия

Приложение

  • За странично закрепване на мрежи

Произведени в Италия.

Универсалните щипки за мрежа Plan на италианската марка Carretta Tessitura са изключително полезен компонент за многократна употреба.  Предназначени са за странично закрепване на мрежите, използвани в земеделието. Могат да се инсталират в началото и края на всеки ред, както и по цялата дължина на страничните редове. Имате възможност да закупите големи количества. Посочената цена е за 1бр.

Характеристики и приложение

Щипките са на пръв поглед дребен, но всъщност важен детайл при изграждането на противоградушкови системи в земеделието и при монтаж на засенчващи мрежи в земеделски площи и частни дворове. Използват се както върху отрязаните части на засенчващите мрежи, така и върху подсилените ръбове.

Материалът на щипката е здрава пластмаса. Клипсовете са UV устойчиви, което ги прави пригодни за многогодишно използване. Структурата им и механизмът на закрепване са разработени така, че мрежите да не се нараняват. Този механизъм си остава най-здравият, надежден и щадящ метод за укрепване на PE мрежи с различна плътност и големина на отвора.

Щипката дава възможност за закрепване на засенчващата мрежа директно към бетонов кол или към водещи метални въжета. С нейна помощ можете да закрепите мрежите на всяко удобно място. Клипсът предпазва мрежата от разплитане и разкъсване в точките на закрепване, с което увеличава нейния експлоатационен живот.

Патентованите щипки за мрежа против градушка на Carretta Tessitura са устойчиви на UV лъчение и ниски температури. Използват се за фиксиране на мрежи с плътност 40 - 55%. Позволяват да се направи плътно опъване на тъканта с помощта на въже и осигуряват надеждно фиксиране при силни пориви на вятъра.

Благодарение на използването на клипс, мрежата не се разкъсва в точките на закрепване и ще издържи по-дълго. Сред ползите от използването на висококачествените италиански клипсове, можем да изтъкнем:

  • Удобно и бързо укрепване на мрежата;
  • Възможността за отваряне на клипса, ако е необходимо корекция;
  • Надеждно фиксиране върху цялата повърхност;
  • Могат да се монтират отново, имат сгъваем дизайн;
  • Позволяват да се прикрепи мрежата и да се регулира нейната позиция по две оси.

На родния пазар ще откриете разнообразие от щипки за засенчваща мрежа, но много малко от тях ще отговарят на качеството на аксесоарите на италианската марка. Тъкачната фабрика Carretta е основана през 1968 г. от Джузепе Карета. През 1975 г. част от тъкачните машини са използвани за производство на мрежи против градушка за селското стопанство - по това време иновативен продукт.

Наред с богат асортимент от плетени тъкани, компанията произвежда и широка гама аксесоари, необходими за здравото им и стабилно закрепване. Клипс-фиксаторите на марката са дълготрайни, удобни за използване и не предизвикват разкъсване на тъканта в точката на фиксиране.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ