• Найлон за оранжерии - вторичен - за тунели за разсад - дебелина 100 микрона

Найлон за оранжерии - вторичен - за тунели за разсад - дебелина 100 микрона

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: NAILON ZA ORANJERII, VTORICHEN, ZA TUNELI ZA RAZSAD, 100 MIKRONA
  • Наличност: Разпродаден
  • ПО ЗАПИТВАНЕ

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Найлон за оранжерии - вторичен - за тунели за разсад - дебелина 100 микрона

Полиетиленов найлон, който намира приложение в зеленчукопроизводството, селското стопанство, при направата на оранжерии и тунели за отглеждане на разсади. Найлона може и да се използва като отличен по-евтин вариант и при отглеждане на зеленчуци. Цената му е приблизително на половина от цената на обикновенния найлон за оранжерии. В случая този найлон не е напълно бял и прозрачен, а в зависимост от това какво е използвано при производството му може да е по сивкав или кафеникав, като това по никакъв начин не значи, че не е качествен - напротив.

Найлона е произведен от рециклирани материали с отлично качество и отговарящ на всички технически характеристики.

Приблизителни размери (около):

  • 2 метра широчина, 250 метра дължина
  • 3 метра широчина, 165 метра дължин
  • 4 метра широчина, 125 метра дължина

Характеристики:

  • Тегло на ролка: около 45-50 килограма
  • Покривна площ: 500 квадратни метра
  • Дебелина: 100 микрона

Цената е на килограм!

Минимална поръчка - 1 ролка, независимо от размера!

Всяка ролка найлон се претегля предварително, защото както виждате теглото е различно. Дължината на найлона и цената зависи от тежестта, при поръчка първо ще ви се обадим да се уточним и тогава ще Ви го изпратим, ако имате желание.

Използването на вторичен найлон от рециклирани материали по никакъв начин не означава компромис с качеството за сметка на по-ниската цена. Найлоните, предлагани от нас, притежават отлични технически характеристики. Те са достатъчно здрави и удобни за използване, въпреки много по-ниската им цена спрямо стандартните полиетиленови покрития.

По-ниската прозрачност на вторичните найлони не възпрепятства нормалното развитие на растенията. Цветът се определя от изходната суровина, като светлопропускливостта на материята отговаря на установените стандарти. Найлоните ни се предлагат на ролка с различна ширина от 2,3 и 4м. Дължината на ролките варира от 125 до 250м.

Кое е по-доброто решение за парниково отглеждане на зеленчуци – поликарбонат или найлон?

Някои хора смятат, че с появата на поликарбоната всички други материали за покриване на оранжерии са остарял и нерентабилен продукт, но това далеч не е така. В крайна сметка найлоните вече изобщо не са това, което бяха. Съвременните филми, особено нашите, се различават значително от своите предшественици.

Поликарбонатът е термопластичен полимер с висока якост, пропускане на светлина и топлоустойчивост. Оранжериите са изградени главно от клетъчен поликарбонат. Той има вътрешен слой, подобен на пчелна пита, пълен с въздух. Въздухът осигурява отлична топлоизолация, а усилващите нишки са отговорни за здравината.

Между другото, два слоя найлон с междинен слой въздух между тях ще осигурят не по-лоша топлоизолация, а здравината на кополимерния филм на утвърден производител не е по-ниска от тази на поликарбоната. Изолационните свойства на два слоя вторичен найлон се доближават значително до тези на твърдите поликарбонатни покрития.

От друга страна, найлонът е лек и удобен за използване. Ако се предполага, че найлонът ще бъде свален от конструкцията през зимата, то няма от какво да се притеснявате. Вторичните найлони са няколко пъти по-евтини. Когато се касае за изграждане на тунели за разсад и малки домашни парници, инвестицията в поликарбонатно покритие е излишен разход на средства. Поради краткото време на използване и ниските изисквания към здравината, найлоните от рециклирани суровини са едно много рентабилно решение.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции