Фолио за мулчиране, неперфорирано - 1.0х1000 метра (15 микрона)

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: FOLIO ZA MULCHIRANE, NEPERFORIRANO 1.0X1000 METRA , 15 MIKRONA
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 161.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Фолио за мулчиране, неперфорирано - 1.0х1000 метра (15 микрона)

Бързо прилагане за всякакъв вид култура

Препоръчва се за повечето видове култури.
Неперфорирано, фолиото предлага множество възможности за позициониране на растенията.
Това мулчиращо фолио може да се използва за 1 сезон.
Размер на фолиото, ролка 1,0 х 1000 метра.
Дебелина само 15 микрона!

По-богати култури

Това мулчиращо фолио ви идва на помощ, улеснява работата ви 10 пъти и намалява часовете, които прекарвате в градината си, вместо да се наслаждавате на свободното си време.

Фолиото предотвратява изпарението на водата, осигурява постоянна влажност на почвата, създава благоприятен микроклимат в зоната на корените и предпазва плодовете от влажна почва, драстично намалявайки процеса на гниене и поддържайки растенията чисти.

Предотвратява растежа на плевелите и появата на вредители

Поради факта, че светлината в PAR спектъра (необходима за фотосинтеза) се абсорбира и не преминава през фолиото, плевелите не могат да растат. Фолиото също така намалява изпарението на водата и насърчава повишаването на температурата на почвата, като помага на растенията да растат по-бързо.

Предотвратява вредителите, така че растенията да са здрави

Мулчиращото фолио задържа топлината в почвата през нощта, създавайки суха среда, която предотвратява действието на болести и вредители, като по този начин формира благоприятен климат в кореновата зона.

Освен това, устойчивостта на UV лъчи и действието на химикали помага на растенията да растат здравословно.

Харчите по-малко пари за по-здравословни зеленчуци и плодове, направо от вашата градина

Чрез намаляване на количеството вода, необходимо за напояване на растенията и намаляване на производствените разходи, мулчиращото фолио ви помага да спестите пари!

Фолиото за мулчиране, и по-конкретно неперфорираният тип с дебелина 15 микрона, е специализиран селскостопански материал, използван основно за борба с плевелите, запазване на почвената влага и регулиране на температурата в земеделието. Размерът на фолиото без перфорации е 1 метър ширина при дължина на ролката 1000м. Предназначено е за еднократно използване (един сезон).

Приложение на земеделските фолиа 15 микрона

Това тънко пластмасово фолио е предназначено за разстилане по повърхността на почвата в обработваемите площи на големи земеделски стопанства. С полагането му се ограничава развитието на плевели, което създава условия за по-добро развитие на земеделските култури и намалява физическия труд, тъй като елиминира нуждата от редовно плевене.

Фолито от този вид се използва за:

  • Потискане на плевелите: Неперфорираното мулчиращо фолио създава физическа бариера, която не позволява на слънчевата светлина да достигне до семената и стеблата на плевелите, като по този начин възпрепятства растежа им.Това намалява необходимостта от използване на хербициди и ръчно плевене, спестявайки разходи както за труд, така и за химикали;
  • Задържане на влага в почвата: Покривайки почвата, фолиото свежда до минимум изпарението на водата.Това свойство на филма е особено полезно в сухи райони и в периоди на засушаване, тъй като помага да се поддържат постоянни нива на влажност на почвата, насърчавайки по-здравословен растеж на растенията и намалявайки нуждите от напояване;
  • Регулиране на температурата: Фолиата за мулчиране могат да помогнат за поддържане на умерена температура на почвата.През деня мулчът улавя топлината, което може да бъде от полза за насърчаване на растежа на топлолюбивите култури.През нощта помага да се запази част от топлината, като предпазва корените от измръзване при внезапни температурни спадове.

Мулчиращото фолио също така предпазва почвата от ерозия и уплътняване, причинени от проливни дъждове и напояване, като по този начин поддържа рохкава и добре аерирана структура на почвата, което е от съществено значение за развитието на корените и цялостното здраве на растенията.

Продуктът се предлага на ролки!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции