• Дозатор за биг бег чували

Дозатор за биг бег чували

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: # 4.6003 DOZATOR ZA BIG BEG CHUVALI
  • Наличност: В наличност
  • 347.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Дозатор за биг бег чували

С иновативния FLEDBAG® ORIGINAL дозатор за биг бег чували, можете лесно, бързо и точно да изпразните съдържанието от биг беците. Дозатора е разработен точно за тази цел.

Подсилени клинови накрайници: 
По-лесно проникване в платът на биг бега

Стабилен:
Нивелирна стойка с потапящ се свързващ винт. Модифицираната от С полиамидна смес от фибростъкло издържа на най-високата товароносимост и, ако се използва правилно, осигурява неограничен експлоатационен живот. Няма корозия!

Много приложения:
Може да се използва във всички индустрии, където биг бег чувалите се пълнят със следните насипни материали: фураж, тор, семена, пелети, сол, чакъл и гранули.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

DESABAG FLEDBAG Оригинално приложение 1

Дозатора е добре да седи на твърда основа.

 

 

 

 

 

DESABAG FLEDBAG Оригинално приложение 2

Спуснете биг бега, така че  дозатора проникне в него, след това отново го повдигнете.

 

 

 

 

 

DESABAG FLEDBAG Оригинално приложение 3Издърпайте дозатора надолу, за да улесните отварянето и затварянето на клапана.

 

 

 

 

 

DESABAG FLEDBAG Оригинално приложение 4

Чрез просто отваряне и затваряне на дозатора, съдържанието на биг бега може лесно да се дозира.

Дозаторът за Биг бег чували FLEDBAG® ORIGINAL представлява забележителна иновация в областта на решенията за съхранение и разпределяне. Изработен от смес от модифицирани С полиамидни влакна, той предлага комбинация от издръжливост, гъвкавост и ефективност, което го прави ценен актив в различни земеделски, индустриални и търговски предприятия.

По-лесно дозиране на насипни материали

По своята същност, дозаторът за Big Bag FLEDBAG® е проектиран да улеснява манипулирането и дозирането на насипни материали, като фуражи, семена, гранули или чакъл. Неговият просторен капацитет позволява съхранение на големи количества материал, намалявайки необходимостта от чести презареждания за рационализиране на операциите. Това е особено полезно в отрасли, където ефективността и производителността са от първостепенно значение.

Една от ключовите характеристики на дозатора е неговата нивелирна стойка, която осигурява стабилност и опора по време на дозиране. Стойката гарантира, че торбата остава изправена и стабилна, което свежда до минимум риска от разливане на продукция или инциденти. В допълнение, нивелираният дизайн улеснява достъпа до съдържанието на чантата, повишавайки удобството по време използване.

Включването на потопяем свързващ винт допълнително подобрява функционалността на дозатора. Винтът позволява безпроблемна интеграция с различно оборудване за обработка, като конвейерни системи или смесителни машини. Осигурявайки възможност за директно прехвърляне на материали от дозатора към други машини, потопяемият свързващ винт рационализира работните процеси и намалява ръчното боравене, като по този начин повишава ефективността и намалява риска от замърсяване.

Изработен от здрави и дълготрайни материали

Използването на модифицирана C полиамидна смес от фибростъкло в конструкцията на дозатора подобрява неговата издръжливост и дълготрайност. Този материал е известен със своята здравина и устойчивост на износване, което го прави много подходящ за взискателни индустриални среди. Освен това сместа предлага известна степен на гъвкавост, позволявайки на дозатора да издържа на тежки натоварвания и динамични условия, без да се нарушава структурната му цялост.

В допълнение към неговите практически предимства, FLEDBAG® ORIGINAL е проектиран и с мисъл за удобството на потребителя. Неговият интуитивен дизайн и удобни за потребителя функции го правят лесен за използване и поддръжка, което намалява необходимостта от специализирано обучение или технически опит

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ