Чувал за пясък за защита на силажи - 25 х 100 cm

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: 3640910105 CHUVAL ZA PQSUK ZA ZASHTITA NA SILAJI 25 X 100 CM
  • Наличност: В наличност
  • 2.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Чувал за пясък за защита на силажи - 25 х 100 cm

Чувалите за защита на силажа са изработени от качествени материали и имат дълъг живот. Те се използват за защитна на силажните основи.

  • Размери: 25 x 100 cm
  • Немско качество
  • Цвят: зелен

*Изображението е илюстративно!

Предлагаме висококачествен чувал за пясък, предназначен за защита на силажните основи от различни външни фактори. Това може да включва защита на силажа от щети от вода по време на наводнения или бури или потенциално предотвратяване на достъпа на вредители или животни до съхраняваните култури. Параметрите на модела са: 25 х 100см. Чувалът е оборудван с дръжка за удобно пренасяне и връзка за затваряне на торбата.

Важни характеристики на чувалите за пясък

Чувалите за пясък обикновено се използват като универсално средство за различни цели - контрол на наводнения, предотвратяване на ерозия и временно укрепване на земеделски култури. Въпреки че основната характеристика на такава торба е нейната способност да задържа пясък или друг насипен материал, има няколко задължителни функции, които повишават ефективността на този тип консумативи.

На първо място чувалите трябва да бъдат изработени от здрав и издръжлив материал, обикновено тъкан полипропилен или чул, който може да издържи на грубо боравене, излагане на атмосферни условия и големи натоварвания. Ако торбите са предназначени за употреба на открито, те трябва да имат UV защита, за да устоят на повреда и разграждане, причинени от продължително излагане на слънчева светлина.

Шевовете и тегелите на чувалите с пясък трябва да са здрави и подсилени, за да предотвратят спукване или разкъсване, когато се напълнят и бъдат подложени на натиск. Наличието на връзки или велкро закопчаване улеснява процеса на запълване и изпразване на чувалите. Те също така предотвратяват изтичане на пълнежа, което е доста вероятно при използване на импровизирани подръчни средства.

Качествените чували за пясък за силажни основи могат лесно да се сгъват и подреждат, когато са празни, ставайки удобни за съхранение и транспортиране. Това позволява ефективно им използване и внедряване, когато е необходимо. Въпреки че основната цел на торбите е да задържат пясъка, материалът има водоустойчивост и водоотблъскващи свойства. Това предотвратява прекомерното абсорбиране на влага, образуването на мухъл и влошаването състоянието на самата пясъчна възглавница.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ