• Биг бег чувал с размери 90 x 90 x 150 cm, 1000 kg

Биг бег чувал с размери 90 x 90 x 150 cm, 1000 kg

 • Производител: Euroagro
 • Код на продукта: Big bag mit Füllschürze , BIG BEG CHUVAL 90x90x150 CM 1000 KG
 • Наличност: В наличност
 • 26.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Биг бег чувал с размери 90 x 90 x 150 cm, 1000 kg

Пълненето на биг бега става лесно, благодарение на тази голяма "престилката" на чувала. Подходящ за леки и тежки материали, с максимално тегло до 1 тон. Биг бег чувала предпазва продукта от вятър и атмосферните влияния.

Характеристики:

 • Товароносимост: 1000 kg
 • Размери: 90 х 90 х 150 cm
 • Затворено дъно
 • Материал на чувала: полипропилен
 • 4 транспортни бримки
 • Тип употреба: Строителни отпадъци, пясък, дребен чакъл, и други
 • Тегло: 1.5 kg

Предлагаме ви Биг бег чувал с размери 90 x 90 x 150 cm и товароносимост 1000 kg. Торбата е с голяма вместимост, осигуряваща събиране и съхранение на тежки и обемни материали. Благодарение на 4-те транспортни бримки товаро-разтоварителните работи са максимално улеснени. Чувалът е изработен от полипропилен и тежи само 1.5кг.

Предимства на оребрените Big Bag торби

Big Bag са представени в различни дизайни, като сред тях има модели с оребрена конструкция. Оребрението осигурява по-голяма твърдост и здравина на чувала – поради плътните ръбове, чувалът запазва правилна правоъгълна форма. Този тип големи торби се изработват от специална полипропиленова тъкан с допълнително прошити полипропиленови „бримки” по ръбовете на страните и основата.

По-големите за този вид биг-бег размери, изискват допълнително укрепване. Ето защо страничните ръбове обикновено завършват с бримки. Така чувалът има 4 куки за равномерно окачване и защита от изсипване на товара. Ползите от оребрението на по-големите чанти са значителни. Особеност на меките контейнери е слягането и загубата на форма. Така пълненето е неудобно и се извършва неравномерно, водейки до скъсване на чувала на слабите места.

Друг проблем с меките чували биг-бег се забелязва по време на съхранение и транспортиране на товара. Торбите са трудни за подреждане, слягат и лягат една върху друга, поради което трябва буквално да бъдат извадени изпод съседния контейнер. От друга страна оребрената торба, пълна с насипни материали, придобива формата на цилиндър. Между тези цилиндри има свободно пространство при подреждане в кола или в склад.

Запълването на голям биг баг с оребрение е много по-равномерно. Товарът покрива цялото дъно, след което много по-равномерно се запълва останалото пространство. Чантите с правилна форма заемат по-малко място при съхранение и могат да се прилепват плътно една до друга, както и по-лесно да се изтеглят при разтоварване.

В автомобил със същия обем на товарното отделение, можете да заредите повече квадратни торби, отколкото безформени. Това играе важна роля при изчисляването на необходимия обем на ремаркето. Освен това ребрата увеличават здравината на торбата и нейната носеща способност: създават подсилваща рамка, която допълнително поддържа товара.

Подобно на обикновените големи чанти, по-твърдите, оребрени Big bag с малко по-висока цена, могат да имат различни дизайни на горната и долната част: горната част е възможно да разполага с пола (монтаж) или капак, а дъното да бъде празно или да има клапан за улесняване на процеса на разтоварване.

Особености на материала

Изгодната ни цена ви позволява да закупите голям брой биг бег чували с ширина 90 х 90 см и височина 150см. Тяхната товароносимост е 1000кг, а материалът, използван за производство е полипропиленова ръкавна тъкан, чиято ширина е от 120 до 200 см. Разликата спрямо обичайната материя за производство на pp торби е във високата плътност на тъкане - 70-200 g / кв.м. Видът на тъканта зависи от конфигурацията и размера на торбата.

За да се увеличи издръжливостта на чантата, към полипропиленовата тъкан се добавят UV-стабилизиращи компоненти. Те предотвратяват разрушаването и загубата на здравина на полипропилена под пряка слънчева светлина, като удължават живота на продукта. Гъвкавите контейнери за насипни стоки изискват ламинирана тъкан отвътре или отвън, което ги прави устойчиви на прах и влага: важно за много строителни материали като цимент, лепила и хранителни стоки - зърно, брашно и др.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ