• Свещ за защита от слана

Свещ за защита от слана

  • Код на продукта: Agro-F
  • Наличност: В наличност
  • 18.40лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Свещ за защита от слана, която успешно ще спаси вашите насаждения от измръзване. 
Тя е безопасна за околната среда, а употребата й е лесна и изключително ефективна.
Запалва се бързо и осигурява защита на растенията от полунощ до ранни зори.
Вече не е нужно да търпите загуби, вследствие на щетите, нанесени от сланите!
Свещта за защита от слана се предлага в метален контейнер и е напълно безопасна за употреба.

Произход: Италия

Приложение: за защита от слана

Свещ срещу слана, произход Италия. Висококачествен продукт, който може да защити вашите лозя и овощни дървета от измръзване. Един рентабилен метод за растителна защита, с който си осигурявате богата реколта с добро качество, като реагирате адекватно на ранните пролетни слани и на внезапни драстични промени в температурите през периода на активен цъфтеж и узряване на плодовете.

Принцип на работа и предимства

Тази свещ действа като водонагревател в лозови масиви и овощни градини. Тя загрява въздуха в селскостопанските култури, като не позволява на температурите да паднат до критични стойности. Средната автономност на това средство може да бъде по-ниска от посочената в зависимост от метеорологичните условия, вятъра, въздушното налягане и положението на свещта (горенето ще бъде по-бързо, ако тя е леко наклонена или е поставена под наклон).

Методът е много лесно приложим - просто поставете свещи между отглежданите растения или дървета, след което запалете фитилите за почти незабавен резултат. Когато температурата се повиши отново, просто затворете капаците, за да ги изгасите до следващото застудяване. Това позволява да се контролира разхода и да се гарантира ефективна употреба.

Самата свещ срещу слана има множество предимства. Тя, също както мрежите и фолиата използват екологично чист метод, само че свещите позволяват спонтанна употреба. За тяхното приложение не е нужно изграждане на специални поддържащи и укрепителни съоръжения, което би повишило значително разходите за защита.

За разлика от мрежите и фолиата на полиетиленова основа, свещта е биоразградим, възобновяем продукт, който при разлагането си не отделя токсични емисии в почвата и въздуха. Съставът на този вид продукти е базиран изцяло на естествени компоненти – вещества на основата на восъка. Съставът на материала е неразтворим във вода.

Допълнителен плюс на свещите срещу измръзване на земеделски култури, е и лесният начин на използване. Качествените италиански продукти гарантират бързо запалване и почти моментално полезно действие. Могат да се изгасят по всяко време по преценка на стопаните. Времето на горене на една свещ е средно около 8 часа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ