Мрежа против градушка - 47 гр - 16% - Цвят: Черен/Зелен - Agro-D

 • Код на продукта: Agro-D
 • Наличност: В наличност
 • 0.85лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Мрежа против градушка, 47 гр, модел Agro-D е подходяща за защита на всякакви открити пространства. Това могат да бъдат посеви на открито – всякакъв вид земеделска продукция, а също и други външни пространства – паркинги, открити гаражи, автокъщи, дворове и други.

Мрежата е изключително здрава и устойчива. Предназначена е за употреба на открито, затова метеорологичните условия не могат да й повлияят. 
С нея ще защитите откритите площи бързо, лесно и ефикасно.
Ще се предпазите и от набезите на птиците, които също могат да причинят големи щети.

 • Произход: Италия
 • ТИП:  UV-стабилизирана
 • Засенчване: 16%
 • Цвят: черен/Зелен
 • Широчина: 1.00м, 1.20м, 2.00м, 3.00м, 4.00м, 5.00м, 5.20м, 6.00м
 • Дължина на ролката: 100 м.
 • Приложение: мрежа против градушка за лозово и овощни градини, автокъщи, навеси за коли и др.
 • Тегло на кв. м.: 47 гр.
 • Цената е за квадратен метър.

  Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Градушките са една от най-разрушителните природни стихии, особено в сектор земеделие. Отговорните стопани не оставят добива си на случайността, осигурявайки нужната защита на растенията през периодите на активен растеж и цъфтеж – пролетта и лятото. На всички тях предлагаме висококачествена, UV-стабилизирана мрежа против градушка на марката Agro-D с 16% засенчване в зелен и черен цвят.

Ползи от противоградушковите системи

Противоградушковите системи се появяват не съвсем отдавна в Полша, добивайки широка популярност за много кратко време. Градушките нанасят сериозни поражения за земеделските и овощни култури, а същевременно изискванията към качеството на продукцията стават все по-високи. Ситуации, в които застрахователните компании отказват да застраховат стопанства, без изградени противоградушкови системи днес са нещо нормално.

Ограничаването на рисковете с помощта на мрежи срещу градушки не изисква твърде големи капиталовложения от страна на стопаните. Дори заедно с изграждането на носещата конструкция, такава система е напълно рентабилно решение, защото гарантира не само възвръщаемост на инвестициите, но и печалба от реализираната реколта.

 Особености на мрежите против градушка

Мрежите против градушки се изработват от висококачествен, устойчив на повреди и деформации материал. Обикновено доставчиците предлагат три вида от тях: черни, зелени и бели. Черните са най-стабилни, могат да се използват до 20 години, докато зелените имат малко по-малка стабилност – могат да се използват около 15 години. Белите мрежи са най-слаби и издържат до 10 години експлоатация.

Трябва да е ясно, че здравината на мрежата също зависи от нейното приложение. Прибирането на мрежите през зимата и правилното им инсталиране ще удължи експлоатационния им живот. Изборът на цвят на мрежата зависи от региона, в който се планира да се монтира системата против градушка. Някои райони са с по-слънчев и топъл климат от други.

Черните покрития затъмняват растенията, което може да има отрицателен ефект върху добива. От друга страна има региони, където се използва само черна мрежа, която допълнително предпазва културите от слънчево изгаряне. Освен че предпазват от градушка или слънчево изгаряне, противоградушковите мрежи могат да помогнат и за намаляване на проблемите с някои вредители, особено птици, които са основен унищожител на реколтата от череши.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ