• Засенчваща мрежа и предпазваща от градушка  40% - Цвят: Зелен

Засенчваща мрежа и предпазваща от градушка 40% - Цвят: Зелен

  • Код на продукта: Agro 40%
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 0.60лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Засенчваща мрежа подходяща за оранжерии и предпазваща от градушка 40%. Успешно ще защити вашата земеделска продукция и ще ви осигури богата реколта. Тя е изработена от материали с добро качество, затова е много издръжлива и устойчива. Произведена е от компания с дългогодишен опит и чиито продукти са добре познати на световния пазар.


Инсталирането на мрежата ви гарантира успешна защита от унищожителните градушки, а също така и затруднява достъпа на птиците до вашите овошки, лозя и други насаждения.

ТИП: UV-стабилизирана    

Засенчване:  40%

Цвят: Зелен

Широчина: 2.00м, 3.00м, 4.00м, 6.00м, 8.00м, 12.00м

 
Дължина на ролката:
100 м.  Може да се реже по задание на клиента.

За поръчки над 150 лв. големи отстъпки.

Приложение: за оранжерии, лозя, градинарство, автокъщи и други обекти   


Цената е за квадратен метър.

Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Полиетиленовата мрежа за засенчване и защита от градушка, особено при 40% плътност на засенчване, играе жизненоважна роля в селското стопанство, градинарството и други индустрии, където защитата от тежки климатични условия е от съществено значение. Това специализирано покритие е изработено от висококачествен UV стабилизиран полиетилен - устойчив на атмосферни влияния материал, широко използван в различни приложения поради неговата гъвкавост и здравина.

Двойна защита за вашите култури

Основната цел на полиетиленовата мрежа е двойна: да осигурява сянка и да предпазва културите и деликатните растения от щети вследствие на градушка. 40% плътност на сянката постига баланс между пропускането на достатъчно слънчева светлина и същевременно предлагането на значително засенчване. Това е от решаващо значение за регулиране на температурата и нивата на светлина, създавайки оптимална среда за растеж на растенията.

Прекомерното излагане на слънчева светлина може да доведе до слънчево изгаряне и топлинен стрес за растенията, докато недостатъчната светлина може да забави тяхното развитие и да намали добивите. 40% плътност на мрежата гарантира, че растенията получават точното количество слънчева светлина, необходима за фотосинтезата и цялостното им здраве.

Защо засенчващите мрежи се изработват в зелен цвят?

Зеленият цвят на засенчващата мрежа е внимателно подбран заради специфичните му свойства. Известно е, че зеленото имитира естествената зеленина, сливайки се безпроблемно със заобикалящата среда. Това дискретно оцветяване помага на мрежата да се интегрира в земеделските пейзажи, без да нарушава визуално естетическата привлекателност на имота. Освен това зеленото е ефективно при абсорбиране на определени дължини на вълната на светлината, което допринася допълнително за свойствата на засенчване.

Защитата от градушка е критична характеристика на тази мрежа, особено в региони, предразположени към подобни природни явления. Градушката може да причини значителни щети на посевите, което ще доведе до намаляване на добивите и финансови загуби за фермерите.

Полиетиленовата мрежа играе ролята на защитна бариера - задържа зърната градушка и разпръсква удара им. Издръжливостта и устойчивостта на мрежата ѝ позволява да издържи на силата на ледените зърна, без да се разкъсва или да понася щети, осигурявайки продължителна ефективност и възвръщаемост на разходите.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции