• Засенчваща оградна мрежа - 100 гр, 25% - Agro-W- Цвят: Бял

Засенчваща оградна мрежа - 100 гр, 25% - Agro-W- Цвят: Бял

  • Код на продукта: Agro-W
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 1.40лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Засенчваща оградна мрежа бяла, 100 гр. с 25% засенчване, Mодел Agro-W е чудесен начин да се улесните в отглеждането на растения, както и да изградите мечтания външен декор на вашата къща, вила и други открити жизнени пространства.
Тя е изключително здрава и устойчива на атмосферни условия, за да ви предложи дълготрайна употреба. С нея може да оптимизирате производството в селското стопанство, както и да декорирате външни пространства, защитавайки ги от любопитни погледи.
Ще ви осигури много прохлада през летните месеци, а монтажът й е изключително лесен.
Решена е в неутрално бяло, за да се впише във всяка една цветова схема и всеки стил ландшафтен дизайн.

Произход: Италия    
 

Засенчване: 25%    
 

Цвят: Бял    
 

Широчина: 2.00м   
 

Дължина на ролката -100 м. Може да се реже според изискванията на клиента.


Приложение: за оранжерии, при отглеждане на растения, зеленчуци и др.
 

Тегло на кв. м.: 100 гр.    
 
Цената е за квадратен метър.

Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Полиетиленова засенчваща мрежа бяла, подходяща за различни цели – защита на растенията от слънчевите лъчи, плътно ограждане на дворни пространства, реализиране на различни ландшафтни дизайни. Част от продуктовия каталог на утвърдената марка Agro-W, чиито продукти се характеризират с изключителна здравина и дълготрайност.

Качества и предимства

Засенчващите мрежи са една сравнително нова разработка, намираща широко приложение в зеленчукопроизводството. Тъканите със степен на засенчване 25% са подходящи при отглеждане на всякакви растителни култури. Пропускайки достатъчно светлина, те позволяват на растенията да изградят силна и здрава коренова система, стебла и листа.

Мрежите са най-доброто решение срещу слънчевия пригор, засенчвайки големи по площ земеделски терени – полета, лехи, парници и оранжерии. Освен че предпазват външната част на растенията от изгаряне, те позволяват да се оптимизират мероприятията по поливане. Използвани в закрити конструкции, мрежите повишават т.нар. парников ефект, ускорявайки цъфтежа и плоденето.

Такава засенчваща оградна мрежа е особено полезна при отглеждане на по-капризни култури. Тя защитава еднакво ефективно от градушки, насекоми и птици. Пропуска свободно водата, така че изкуственото и естественото напояване не са затруднени по никакъв начин. Мрежата е с по-солидна големина на отвора, което я прави лека, гъвкава и супер лесна за полагане.

За изграждане на големи по площ защитни системи не са нужни сложни и скъпи опорни конструкции. Допустимо е засенчващата система да се построи върху дървени струговани колове, както и да се разстеле директно върху покрива на оранжерия. Монтирана върху оградни съоръжения, тъканта може да се захване с обикновена полиетиленова нишка.

Бялата оградна засенчваща мрежа Agro-W е 100% оригинална HDPE суровина с UV добавки. Това е рециклируем материал, който не представлява опасност за хората и околната среда. При правилна експлоатация и съхранение след активния сезон, тъканта запазва своята цялост и защитни свойства в продължение на над 5 години.

Изделието е с фабрично заложена широчина от 2 м. и дължина на ролката 100м. Могат да се поръчат различни дължини. Посочената цена е за 1 кв.м.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции