Засенчваща мрежа Elit- 200 гр - 95%, Цвят: Бежов

  • Код на продукта: Мрежа Elit 95% - B
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 3.60лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Засенчваща мрежа 200 гр 95%,Модел Elit, Бежов цвят може да се използва не само като засенчващ материал, но и като защитна ограда, а също и като преграда при спортни събития. 
Тя може да изпълнява много полезни функции – засенчваща, защитна и естетична.  
С нея можете да преобразите напълно вашия екстериор и да превърнете двора, градината, верандата или балкона в едно райско кътче, недосегаемо за чужди погледи, защитено от вятър и осигуряващо прохлада в горещите летни дни.
В селското стопанство мрежата се използва както за открити, така и за закрити площи с насаждения и ги защитава от ултравиолетовите слънчеви лъчи, предпазвайки ги от изгаряне, вятър или пък силен дъжд.


Произход: Италия

Засенчване  - 95%

Цвят: Бежов

Широчина  - 1.50м и 2.0м

Дължина на ролката -100 м. Може да се реже според изискванията на клиента.

Приложение: За сянка, За огради, Против вятър, За декор

Тегло на кв. м.  - 200 гр.


Цената е за квадратен метър.

Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Засенчваща мрежа Elit е с най-висока степен на засенчване – 95%. Тя, за разлика от материите с по-висока светлопропускливост е по-малко подходяща за земеделието и много по-приложима в ландшафтния дизайн и строителния сектор. Идеална при изграждане на защитни конструкции, включително за автомобили и за ограничаване на визуалния достъп до частни дворни пространства. Мрежата е гъвкава и лека с тегло 200гр /кв.м. и със светъл бежов цвят.

Особености на тъканите за климатична защита

Засенчващите мрежи се изтъкават по специална технология, гарантираща непрекъснатост на оплетката. Това означава, че когато изрежете част от тъканта, на мястото на срязване няма да се образува разплитане и драстично увреждане. Материалът, който се използва е специален вид полиетилен, подсилен с добавки, класифицирани като UV стабилизатори, които не допускат изгаряне на пластмасовата нишка под въздействие на слънчевите лъчи.

Засенчващите екрани (мрежи и фолиа) обикновено се използват за засенчване на стъклени оранжерии, с цел да подобрят контрола на влажността и температурата и по този начин да намалят енергийните и водни разходи. Мрежите за сянка (със или без полиетиленова нишка) са по-подходящи за използване на места, по-малко зависими от климатичния контрол, но където може да е необходима защита срещу градушки, вятър и прекомерно слънчево лъчение.

В много земеделски стопанства се използват засенчващи мрежи и за защита от насекоми. С употребата им се цели да се попречи на насекомите вредители и други безгръбначни, да проникнат в който и да е вид производствена среда и да нанесат поражения. Мрежите с 95% степен на засенчване служат също за поддържане на безгръбначни, използвани за управление на вредителите вътре в самите съоръжения.

PE мрежите пропускат слънчевата светлина по специфичен за дължината на вълната начин, което им придава потенциал да повлияят на морфологията и физиологията на растенията. Описани и проучени са екрани с различни цветове и номинални коефициенти на засенчване, чиито спектрални характеристики отговарят на съответните нужди. Мрежа Elit е италиански продукт с високо качество и изгодна цена, подходящ за различни екстериорни проекти и земеделски операции.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции