Засенчваща мрежа - 140 гр, 95% Цвят: Крем

  • Код на продукта: Line 95 - Creme
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 1.50лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Засенчваща мрежа крем, 140 гр, 95% е изработена от специфичен синтетичен материал, който е предназначен да отразява част от ултравиолетовото лъчение и равномерно да разпределя светлината. Тя представлява платно с голям брой равномерно разположени клетки. В зависимост от честотата и размера им се определя основната функционална характеристика - степента на засенчване. Основата е изработена от специални синтетични влакна с UV стабилизация. Такъв материал е не само ефективен, но и напълно безопасен за хората и околната среда. 
Засенчваща мрежа крем, 140 гр, 95% има много приложения:
За прикриване на определени зони, които искате да държите далеч от чуждите погледи.
За увеличаване на добива при доматите – може значително да повиши производителността и да предпази разсада от увяхване. Доматите са много по-податливи от другите растения на слънчевото влияние, затова и предпазените с мрежата растения се развиват по-добре.
За повишаване реколтата при отглеждане на краставици.    Освен, че ще помогне за защита на растенията от изгаряне и пресушаване, тя е в състояние да увеличи производителността с 10-15%.
За оранжерии: ако планирате да опънете мрежата за засенчване вътре в оранжерията, за да подобрите парниковия ефект, можете да разчитате на отлични резултати.
За ограда -  ще ви помогне да изградите евтина и много здрава ограда, за да заградите площите, които желаете.
За строителство: такава конструкция гарантира безопасността на всякакви монтажни дейности на строителната площадка.
За предпазване на растенията от градушка, дъжд, насекоми и птици.
За изработка на сенници и тенти на открити пространства.
За ограждане и обезопасяване на детски площадки и веранди, ресторанти и кафенета. 
Мрежата може да послужи за сенник, когато отдъхвате сред природата или да се използва като сенник за колите, паркирани на открито.

Произход: Италия

Засенчване: 95%

Цвят: Крем

Широчина: 1.50м, 2.0м, 4.0м

Дължина на ролка: 100 м. Може да се реже по изискване на клинета.

Приложение: за засенчване на ограда, навес за кола, декорация, в градината, тераси, за печат и др.

Тегло на кв. м.: 140 гр.


Цената е за квадратен метър.

Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Не само в земеделието и в домашни зеленчукови градини се използват засенчващи мрежи. Тази разработка намира широко приложение в частни и обществени дворни пространства. Предлагаме ви тъкан с минимална големина на отвора, тоест мрежа със степен на засенчване 95%. В светъл цвят „крем” и с невероятна здравина на нишката, тя ще ви служи по най-добрия начин в продължение на дълги години.

95% засенчващи свойства – кога е удачен вариант?

Мрежите с толкова висока степен на засенчване са по-рядко използвани в земеделието и зеленчукопроизводството. Растенията все пак се нуждаят от светлина, за да се развиват и дават плод, а тази материя е твърде плътна, за да пропусне достатъчно слънчеви лъчи, нужни за фотосинтезата.

По-плътните мрежи обаче не са напълно неприложими в селското стопанство. Такива тъкани се използват в много животновъдни стопанства, с цел да се осигури сянка и комфортни условия на животните, отглеждани на открито. През летния сезон говеда, овце и кози са гледани на свободна паша, където не винаги е налична естествена сянка. Засенчващата мрежа позволява на стопаните да изградят лесно временни пасищни площадки, защитавайки животните си от топлинен удар и дехидратация.

Плътната засенчваща мрежа 95% се използва основно като маскировъчна покривка. Тя е чудесно решение за ограждане на частни дворни пространства, когато се цели осигуряване на уединение. С такъв процент ниска светлопропускливост, мрежата е подходящо решение за покриване на импровизирани паркинги с цел защита на автомобилите, паркирани на открито.

Въпреки плътната си оплетка, тази засенчваща мрежа може да намери множество приложения и в земеделското стопанство, например при изграждане на засенчващи конструкции, предназначени за съхранение на готова реколта, земеделска техника и машини, както и за обособяване на места за почивка на работниците.

Продукт с отлично качество, произведен в Италия. Предлага се в няколко различни ширини – 1.50, 2 и 4м. Дължината на цяла ролка е 100м, но могат да се предоставят и по-малки дължини, посочени от клиента. Посочената цена е за 1 кв.м.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции