Засенчваща мрежа - 45 гр. - Рафия 50% - Цвят: Зелен

  • Код на продукта: Rafia Line 45
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 0.70лв.

ОпцииПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Засенчваща мрежа зелена, 45 гр, Рафия 50% е достъпен защитен материал, използван при градинарство и оформление на ландшафтен дизайн.   Ръбовете са здрави и добре защитени от разплитане, което гарантира дълготрайната употреба.


Приложение:
За предпазване от слънцето в оранжерии в особено горещи дни или за употреба на открито,  върху повърхността на земята. Зеленият цвят осигурява добра слънцезащитата. 
С помощта на тази мрежа може да се създаде и ефективна защита от вятър. 
Отлична е и за осигуряване опора на някои декоративни растения или градински увивни култури (краставици, боб). 
С тази мрежа могат да се обслужат дори и много  големи площи. 
Изработена от полиетилен с висока плътност (HDPE), който е екологично чист и химически инертен към агресивна среда.  


Произход: Италия

Засенчване: 45%

Цвят: Зелен

Широчина: 6.0м., 8.0м.

Дължина на ролката: 100 м. Може да се реже спрямо изискването на клиента.

Приложение: най-вече за засенчване на оранжерии или посаждения (зеленчуци, плодове...)

Тегло на кв. м.: 45 гр.


Цената е за квадратен метър.

Забележка: Минимално количество за поръчка - 50м!

Приложението на полиетиленовата мрежа за засенчване в земеделието е изключително широко. Този вид тъкани предпазват растенията от изгаряне, осигурявайки оптимални условия за тяхното развитие. С подобна защита се гарантира максимално здраве на листата и стеблата, както и богата реколта от насажденията. Мрежата осигурява до 50% ограничаване на светлината, необходимо на определени видове растителни култури.

Предназначение и предимства

Мрежите с различна степен на засенчване се използват успешно в оранжерии и открити терени, за създаване на декоративни и ефективни ограждения. Основната им цел е да защитят определени видове растения от пагубното влияние на силното слънце. Мрежата позволява да се оптимизира използването на вода, като се намалят поливните мероприятия. Засенчването на почвата намалява изпаряването на влагата и позволява поливането да се прави на по-големи интервали.

Полиетиленовата мрежа за засенчване на оранжерии действа като ефективна бариера не само срещу слънчевите лъчи, но и срещу вятъра, пясъка, солта и голяма част от вредителите – птици и насекоми. Същевременно мембраната е с достатъчно големи отвори, за да не пречи на естественото овлажняване на почвата при валежи. По време на градушки, насажденията имат осигурена 100% защита.

Имайки предвид непредвидимите климатични промени, ние препоръчваме на земеделските стопани и хората, обработващи собствени градини да се възползват от предимствата на засенчващите мрежи. Те дават максимална гаранция за достигане на желания добив, без риск трудът и финансовите ви инвестиции да бъдат напразно похабени.

Плътната засенчваща мрежа Рафия, която ви предлагаме е с отлично качество и здравина, произведена в Италия. Изработена е от UV стабилизиран полиетилен, който не изгаря от слънцето в рамките на един сезон. Това е многосезонен продукт, който се нуждае от минимални грижи и правилна поддръжка.

Мрежата за сянка също помага да се удължи или забави узряването на зеленчуковите и овощните култури и осигурява равномерно развитие на насажденията. Този вид тъкани се предлагат с различна плътност: 30%, 50%, 75%, 90% и 90% по диагонал. Желателно е да изберете правилно степента на засенчване спрямо вида и нуждите на съответните растения.

Последните два типа (90% и 90% по диагонал) са особено ценени в частния сектор, тъй като образуват добра бариера срещу на светлината и могат да бъдат жизнеспособно решение за създаване на зони за уединение. Сенниците се предлагат в различни цветове, в зависимост от съответната плътност: черно, тъмно зелено, прозрачно, бяло, сиво, синьо.

Конкретният продукт е подходящ не само за земеделието. Той би могъл да изпълни чудесно ролята на декоративна засенчваща зелена мрежа за ограда, ограничавайки визуалния достъп до вашия частен имот. Приятният цвят и оплетка, както и минималното тегло на изделието, позволяват с него да се реализират различни екстериорни проекти и ландшафтни дизайни.

Италианската зелена мрежа Рафия може да послужи за осигуряване на надеждна защита на автомобили и земеделска техника. С нея ще можете да защитите боята на автомобила си от избеляване по време на престоя му на открито. Мембраната има също отлични противоградушкови предпазни свойства, с което ви дава максимално спокойствие по време на летните бури.

Мрежата се предлага в две широчини – 6 и 8м. Дължината на една стандартна ролка е 100м, но е възможно да се изрежат всякакви дължини, поръчани от клиента. За изграждане на специални системи за защита ще са ви нужни съответните подпорни елементи. От каталога ни можете да изберете подходящи за нуждите ви дървени струговани колове или колове от напрегнат бетон.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции