Дървен стругован кол Ф 6 - 1.50м

 • Код на продукта: Poll-F6-1.50m
 • Наличност: Разпродаден
 • 5.20лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ
 • Дървен стругован кол Ф 6 - 1.50 м за електропастир
 • Импрегнирани под високо налягане чрез вакум. Обработени с Tanalith®E като по този начин осигурява дълга защита на дървесината.
 • Заострени в единия край.
 • Дължина на стълба: 1.50м
 • Диаметър: 60 мм
 • Постоянна наличност на склад

  Забележка: Минимално количество за поръчка - 100бр!

От EuroAgro.bg можете да закупите всички компоненти на електрическите огради, в това число да изберете вид висококачествен дървен стругован кол. Ние ви предлагаме колове с диаметър 6см и дължина 1.5м. Коловете са предварително заострени за по-лесно вкопаване в почвата. Благодарение на специалната технология на импрегниране и защита с Tanalith®E,те са дългосрочно и екологично чисто решение.

Приложение и свойства

Коловете са сред най-важните елементи на електрическата ограда. Прости и надеждни, стълбовете от дърво се наложиха като рентабилно решение. Материалът е предпочитан заради своя натурален произход, което позволява да се гарантира безопасността както на почвата, така и на отглежданите стопански животни.

Импрегнирането се извършва с изцяло органични водоразтворими консерванти за дървесина, с което се цели защитаване на дървото от гниене и дърворазрушаващи вредители. Импрегнацията повишава драстично експлоатационния живот на дървото и прави кола използваем целогодишно при всякакви климатични условия.

Дървесината има и друго важно предимство при изграждане на ограждения тип електропастир – нейната електрическа непроводимост. Това позволява стълбовете да се използват без изолация. Те остават безопасни за хора и животни при случайно докосване. Същевременно ниската им цена позволява да се оградят огромни територии, като не се оскъпява излишно съоръжението.

Колът от дърво е значително по-лек от металните си и циментови аналози. Спрямо теглото, с него могат да се конкурират единствено продуктите от фибростъкло, но не и по отношение на цената. Поради тази причина дървени струговани колове се използват и за изграждане на много други земеделски съоръжения – системи срещу градушка и слана със защитни мрежи, подпорни скелета в лозя и овощни градини и т.н.

Дървеният кол Ф6 е постоянно наличен в складовата ни база, което ни позволява да изпращаме поръчаните количества с максимална бързина. Няма ограничения за количеството поръчани колове, но е важно броят им да се определи точно, за да се гарантира здравината и надеждността на електрическата ограда.

Имайте предвид, че при ограждане на едър рогат добитък, коне и други големи животни, коловете трябва да се разположат на по-близко разстояние, следователно ще ви е нужен по-голям брой от тях.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ