Моторна пръскачка за ATV / мотокултиватор Gardelina DVS 300

  • Производител: Gardelina
  • Код на продукта: DVS 300
  • Наличност: В наличност
  • 3,860.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Моторна пръскачка за ATV / мотокултиватор Gardelina DVS 300

Пръскачката може да се използва при селскостопански култури като: плодове, зеленчуци, лозарство и цветарство. Благодарение на високото налягане и регулируемата струя Gardelina DVS300 може да се използва както при пръскане на високи дървета, така и в слънчева енергия. Спирането на едната или двете пръски може да се извърши чрез затваряне на един или двата крана. Регулаторът на налягането и с двата клапана е зад седалката и е лесен за управление

Цената не включва мотокултиваторът в изображението!!

Характеристики:

  • Модел DVS 300
  • С бензинов двигател Honda GP 160
  • Помпа с 3 YBS / UDOR мембрани
  • 300 литров съд за течност от стъклени влакна
  • Барабан с маркуч за налягане на въздуха
  • Разпръскващи странични пръти с 3 микровръзки

1. Двигател-GP 160, OHV Honda 5.5 CP.160 cm3, принудителен въздушен охладител

2. Помпа YBS / UDOR с 3 мембрани, максимално налягане 40 bar, максимален дебит 28 l / минута с 4 степени на налягане и 2 клапана

3. Странични пръти с 3 или 4 микролента с височина 2,4 метра. Височината на пръскачките е регулируема, прътите могат да се използват в същото положение и в хоризонтално положение на стоп или наклонено.

4.Микролентите могат да се настройват като директивите за спринклерите, както и спреят на всяко копче

5. Оста на колелото може да бъде удължена или стеснена от 100 до 140 см

6. Машината е оборудвана с педали и паркинг спирачки

7. Размери: дължина 160см; ширина 100см; височина 145см

8. Устройството е оборудвано с филтър за засмукване в годишен разтвор и свързано с пропуск за събиране на разтвор в басейна.

9. Опционално може да се монтира барабан с 25 / 50м маркуч с пръст

10. Препоръчва се да бъде теглено от мотокултиватор с минимална мощност 9 к.с. бензин или 6 к.с. дизел, може да се тегли и от ATV или трактор

Видео:

Моторните пръскачки някога са били нишов продукт, но днес те са главен компонент на земеделското оборудване, осигуряващ ефективно производство на растителни култури. Моторната пръскачка за трактор Gardelina DVS300 може да се монтира също на ATV и да послужи за опръскване на дори високи дървета, благодарение на регулируемата струя и високо налягане на подаване. Моделът е оборудван с бензинов двигател HONDA GP160.

Предимства и ползи от внедряването

 Правилното прилагане на химикали за борба с плевелите, насекомите и болестите е предпоставка за високи добиви от отглежданите култури. Когато се касае за големи земеделски площи обаче, механизацията на този процес е единственото вярно решение. Придобиването на мобилна пръскачка като Gardelina DVS300 е правилна стъпка в осигуряването на адекватна обработка на насажденията.

Нарастването на броя на собствените пръскачки за трактор в земеделските стопанства се наблюдава в началото на 21-ви век, когато различни заболявания като азиатската соева ръжда налагат своевременно и ефективно третиране на площите с подходящите фунгициди. Пръскачката на румънската марка Гарделина е отлична в това отношение, осигурявайки универсално приложение на достъпна цена.

Моделът е оборудван с 3 YBS / UDOR мембрани и 300 литров съд, изработен от стъклени влакна. Големият обем на вместимост на съда позволява да се третира огромна част от културите с едно зареждане, а материалът гарантира защита на течността във всякакви климатични условия.

Налични са два пръскащи накрайника (странични пръти с 3 и 4 микролента), всеки от които може да работи самостоятелно. Производителят е осигурил два отделни крана, чрез които едната или и двете пръски могат да се спират. Лесното управление на налягането е налице. Регулаторът на налягането с двата клапана е позициониран зад седалката, откъдето е най-удобно да бъде манипулиран.

Помпата е с 3 мембрани, максимално налягане 40 bar, максимален дебит 28 l / минута с 4 степени на налягане и 2 клапана. Производителят е заложил на високопроизводителен мотор GP 160, OHV Honda 5.5 CP.160 cm3, оборудван с принудителен въздушен охладител. Машината разполага също с педали и паркинг спирачки.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ