• Разпределител за пръскачка с лост за регулиране на налягането DL3

Разпределител за пръскачка с лост за регулиране на налягането DL3

  • Код на продукта: Razpredelitel lost za regulirane
  • Наличност: В наличност
  • 198.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Използва се за разпределение на струята от помпата, тя има 3 изхода (кранове) и 1 отвор за връщане.

Съдържа манометър и стягащ крак.

Съвременните мобилни пръскачки използват специален механизъм, предназначен да разпределя струята от помпата. Предлагаме ви разпределител за пръскачка с лост за регулиране на налягането с 3 изхода (крана) и един отвор за връщане. Разпределителят, който ви предлагаме е с отлично качество, оборудван с манометър и стягащ крак.

Особености и свойства на компонента

Моторната пръскачка намира широко приложение в селското стопанство. Тя е особено полезна в растениевъдството, където бива използвана за химическа защита срещу болести и паразити. Различните модели имат различно приложение, включително съществуват пръскачки, предназначени за обработка на високи многогодишни растения и плодни дръвчета в овощните градини.

Разпределителят е проектиран за регулиране на количеството течност, подавано по посока на дюзата на пръскачката, чрез промяна на налягането в системата за подаване. Всички задвижващи механизми се управляват ръчно. За правилното функциониране на пръскачките са необходими подобни регулиращи устройства. Схемата им представлява кран с отварящ и затварящ клапан, който е възможно да регулира подаващото налягане на работната течност.

Съвременните разпределители са подобрени версии на оригиналния прототип с пружинен клапан. По-сложните модели позволяват да се регулира потока на течността по цялата дължина на дюзата, като се контролират отделните ѝ секции. Пазарът предлага четирисекционни и шестсекционни регулатори, идеални за монтирани на място пръскащи машини. Моделът, който ви предлагаме е с 3 изхода и 1 отвор за връщане.

Материалът на производство на разпределителите е пластмаса, предпочитана, защото е максимално устойчива на различни химични съединения,влизащи в състава на течните торове. Не всички модели са снабдени с манометър в комплекта, но присъствието му е особено необходимо по време на пръскане за контрол на текущото налягане.

Контролът на потока на налягане в системата на пръскачката играе ключова роля в нейната работа и помага за спестяване на торове и пестициди. Поради тази причина на пръскачките са монтирани разпределители на налягането, които се справят със задачата, а именно да регулират подаването на течност към секциите с помощта на спирателни клапани, като в същото време изпълняват функцията на предпазен клапан.

Четирисекционният регулатор DL 3 е приложим както на за мобилни, така и за монтирани пръскащи устройства и е доста устойчив на вибрации. Струва си да се отбележи удобното разместване на отделните секции посредством лост за подаване на налягане към миксера в смесителя. За измерване на показателите за налягане на разпределителя е монтиран манометър.

Работната течност се подава от помпата чрез маркуч, монтиран на изпускателната тръба на разпределителя. Когато основният лост е позициониран в горно положение (включен), течността се влива в блока на спирателните кранове, където в зависимост от положението на лоста (нагоре - отворено, надолу - затворено) се случва отваряне или затваряне на потока към работните секции на пръскачката.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ