• Бутална помпа UDOR PNC 12/14 I

Бутална помпа UDOR PNC 12/14 I

  • Код на продукта: pompa UDOR PNC 12 14 I
  • Наличност: В наличност
  • 721.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Максимално налягане - 140 bar / 2030 PSI
Максимален дебит   12 / мин
Обороти на помпата - 1450 оборота в минута
Тегло - 5,3   KG
Необходима номинална мощност:
Електродвигател - 3 KW 1450RPM
Бутална помпа с високо налягане, която може да се използва за измиване, пръскане, дезинфекция и много други приложения. 
Помпата е директно съчетана с 3KW електродвигател (1450 оборота в минута) с вал 28 мм.
Фланецът на електродвигателя трябва да бъде от тип B14, външен диаметър на съединителния фланец 160 мм.
Помпата е в комплект с регулатор на налягането, възвратен клапан.

Бутална помпа UDOR PNC 12/14 l намира широко приложение в селското стопанство. Тя може да се използва съвместно със система за поливане, пръскане, дезинфекция и т.н. Продуктът се предлага в комплект с регулатор на налягането (т.нар. възвратен клапан) и може директно да се съчетае с 3KW електродвигател (1450 оборота в минута) с вал 28 мм.

Приложение и свойства

Мембранните помпи с кинематичен механизъм са проектирани и произведени за изпомпване и прехвърляне на вода, течни пестициди и хербициди във воден разтвор за употреба в съответствие с инструкциите на производителя. Те обикновено се задвижват от някакъв вид двигател - електродвигатели, бензинови, дизелови, хидравлични, двигатели с вътрешно горене, валове за отбор на мощност на трактори и др.

Присъединяването на италианските бутални помпи за пръскачки на марката UDOR може да се реализира с помощта на трансмисионен вал, прав фланец, редуктор или мултипликатор, съединители, втулки, ролки и ремъци. Помпата не работи самостоятелно, а се монтира на по-сложни машини и системи, поради което производителят на същите следва да предостави цялата необходима информация, свързана с безопасността на цялостния монтаж.

Представената тук бутална помпа за вода е предназначена за съвместна работа със специализирана апаратура за изпомпване на течности. Такъв компонент е широко приложим не само в земеделието и животновъдството, но и в много други отрасли на стопанския живот. Най-често се приспособяват към системи за подаване на течни пестициди и хербициди под налягане, като: атомизатори, пръскачки, напоителни стрели и др.

Указания за правилно използване

Помпата UDOR PNC 12/14l е подходяща за градско и промишлено измиване, пожарогасене, озеленяване и много други. В процес на използване температурата на работната среда не бива да надвишава определените граници: минимум 0 ° C (32 ° F) – максимум + 45 ° C (113 ° F). По време на работа помпата не трябва да се потапя в течност.

Помпеният агрегат е проектиран за изпомпване на чиста вода, некорозивни водни разтвори и течни пестициди и хербициди във воден разтвор и следва да се използва в съответствие с инструкциите на производителя за тези продукти. Всмукателната течност не трябва да съдържа пясък или други суспендирани твърди вещества.

Свойствата на вискозитета и плътността на смукателната течност трябва да бъдат възможно най-близки до тези на водата. Температурата на изпомпваната течност задължително да бъде между 5 ° C (41 ° F) и 38 ° C (100 ° F). Всякаква друга употреба на тази бутална помпа за пръскачка не е позволена, освен с писменото разрешение на техническата служба на компания UDOR.

Забележка: Фирмата производител си запазва правото да прави промени по всяко време, каквито сметне за необходими с цел подобряване производителността на продукта, без задължението да прави тези промени на предварително доставени помпи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ