Дигитален дизелов разходомер Piusi K24 A

  • Производител: Piusi
  • Код на продукта: Piusi K24 A
  • Наличност: В наличност
  • 352.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Piusi K24-A е дигитален разходомер с турбина, подходящ за мониторинг и цифрово управление на подаваната течност дизелово гориво.

ТОЧНОСТ И КАЧЕСТВО

Дигиталният дизелов разходомер Piusi K24-A е проектиран да наблюдава потока на течности с нисък вискозитет. Лесен за инсталиране, на линия или в края на дозиращата тръба. Има дисплей, който може да се приложи в различни позиции за улесняване на четенето. Здравият корпус и запечатаната вътрешна електронна платка го правят подходящ за използване при практически всякакви работни условия.

НАДЕЖДНОСТ

Piusi K24-A има алуминиев корпус и полипропиленова турбина. Типът импулс е едноканален, тръстен превключвател. Електронната платка с LCD дисплей показва частично 5 цифри от 0,1 до 99999, общо 6 цифри от 1 до 999999 Общо, с възможност за нулиране. Дисплеят показва и поддържания дебит, до максимум 120 литра в минута.

Дизеловият разходомер K24-A гарантира точност на измерване от +/- 1%; ако измерването се окаже неточно, K24-A винаги може да се калибрира, за да се осигури максимална прецизност в работата му. С спад на налягането <0,03 бара при 120 l / min и повторяемост от 0,2%, разходомерът K24 се захранва от две AAA батерии. Благодарение на своя въртящ се дисплей, K24-A може да бъде адаптиран към всяко приложение и работни условия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ