• 220V електрическа мембранна помпа за AdBlue®

220V електрическа мембранна помпа за AdBlue®

  • Код на продукта: 220V Adblue pump
  • Наличност: В наличност
  • 603.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

220V електрическа мембранна помпа за AdBlue®

Характеристики:

• Помпа със самозасмукваща се пластмасова мембрана

• Дебит: 34 литра в минута (вариант при 220V), съответно 36 литра в минута (вариант при 12 или 24V)

• 1 "външна резба в двата края, включително връзка за помпа DN19 с капачка

• Превключвател

• Може да се монтира във всяко положение

• 2 метра захранващ кабел

Предлагаме 220V електрическа мембранна помпа за AdBlue®. Тя е ключов компонент в различни индустрии, особено в автомобилния и транспортния сектор. AdBlue®, известен също като течност за дизелови изпускателни газове (DEF), е разтвор, използван за намаляване на емисиите на азотен оксид от дизелови двигатели. Неговият трансфер и съхранение се извършва с помощта на специализирано оборудване, каквото компанията ни предлага.

Свойства и приложение на мембранната помпа

Електрическата мембранна помпа играе жизненоважна роля за ефективното и безопасно прехвърляне на AdBlue® от резервоари за съхранение към превозни средства, оборудвани със системи за селективна каталитична редукция (SCR).

Номиналната стойност 220 V показва, че помпата работи при напрежение от 220 волта, което е общ електрически стандарт в много страни по света. Това напрежение осигурява съвместимост на помпата със стандартните електрически системи, което улеснява интегрирането ѝ в съществуващи електрически инсталации.

Конструкцията на мембранната помпа е много подходяща за работа с AdBlue® поради нейния механизъм за положително изместване. Обемните агрегати, каквито са диафрагмените помпи, осигуряват точен и последователен трансфер на течности, което е от решаващо значение за поддържане на правилното дозиране на AdBlue® в SCR системите.

Дизайн, минимизиращ замърсяването на флуида

Дизайнът на мембранната помпа също така минимизира риска от замърсяване и осигурява надеждно решение за взискателните изисквания за работа с AdBlue®. Тази серия помпи са конструирани с материали, съвместими с AdBlue®. Използвани са неръждаема стомана и други некорозивни материали, за да се предотвратят химични реакции, които могат да компрометират чистотата на течността. Освен това дизайнът на мембранната помпа помага за предотвратяване на течове и замърсяване, гарантирайки, че флуидът остава без примеси.

Електрическата мембранна помпа за AdBlue® 220 V, е надеждно и ефикасно решение за контролирано прехвърляне на AdBlue® течност от склад към превозни средства, оборудвани със системи SCR. Нейният обемен дизайн, съвместимостта на материалите и спецификациите на напрежението я правят ценен компонент за осигуряване на ефективен контрол на емисиите на дизеловите двигатели.

Важно:Редовната поддръжка и правилната инсталация са от съществено значение за удължаване на работния капацитет и производителността на този тип помпи в приложения за работа с AdBlue®.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ