Соларен панел за звукови и ултразвукови устройства - срещу птици и животни - SOLAR POWER KIT®

  • Код на продукта: PRSOLAR
  • Наличност: В наличност
  • 119.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Регулируем слънчев панел, оборудван с пълен инсталационен комплект

Може да се използва по всяко време, през всеки сезон, на всяко място на открито! 

Соларният панел е специално изграден за захранване на PRBIRDSON AND PROUTDOOR Sonic и Ultrasonic устройства за места, където няма 220V захранване.

Много лесен за използване - чрез специалния гнездо той се свързва директно към устройството, всички аксесоари са включени.

Соларният панел се регулира в зависимост от положението на слънцето.

Работи и през зимата.

Устойчив на вода и  на атмосферни влияния, могат да бъдат монтирани навсякъде.

Solar Power Kit е комплект от соларен панел с оборудване за стенен и наземен монтаж. Той ви позволява да захранвате звукови и ултразвукови устройства за прогонване на птици и диви животни от типа на PRBIRDSON и PROUTDOOR. Продукт с отлично качество, предназначен за дългосрочна работа на открито, който генерира електрическа енергия от слънцето дори в типични зимни условия.

Характеристики на продукта

Слънчевата светлина е екологично чист, напълно безплатен и неизчерпаем източник на енергия. Тя е единствената възможност за захранване на устройства тип пест контрол в отдалечени райони, където липсва електроподаване. Уредите срещу болшинството вредители на земеделска продукция имат ограничен брой източници на мощност – газ, батерии и електричество.

Панелът има достатъчно висок капацитет на електропроизводство, така че да може да захранва непрекъснато уреди, пригодени да работят на 220V напрежение. Продължителността на слънчевото греене не оказва съществено влияние върху производството на електричество, благодарение на което соларният панел остава ефективен и през месеците с ограничен брой слънчеви часове.

И понеже болшинството земеделски и животновъдни стопани се притесняват да интегрират в своите ферми генератор на соларна енергия, бързаме да ги уверим, че соларният панел Solar Power се отличава с изключително лесен метод на използване. Уредът се предлага заедно с кабел с букса, посредством която съответните устройства за прогонване на птици се свързват и захранват директно. Тук имаме супер проста фотоволтаична мини система, лишена от допълнителни компоненти.

Solar Power Kit включва необходимите детайли за стенен и наземен монтаж, като инсталацията може да се извърши от всеки. Не е нужна намесата на квалифициран специалист. Компактните размери и минималното тегло правят панела лесен за позициониране спрямо положението на слънцето. Изборът на място за монтажа не е обвързан с осигуряване на навес или друга защита от вода. От значение е единствено изложението на слънцето.

Корпусът на панела е капсулиран и устойчив на намокряне, прах, големи температурни амплитуди и всякакви атмосферни условия.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ