Газово оръдие срещу птици и животни Guardian 2 Eco Cannon

  • Код на продукта: Guardian 2 Eco Cannon
  • Наличност: В наличност
  • 1,111.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Електромеханичен Guardian® 2 Eco Cannon срещу птици, диви животни
Произведено в Испания®
Висококачествено и ефективно устройство, което дава незабавни резултати при отстраняване на птици и диви животни.
Защитава площ до 3-4 ха.
Отървете се от нежеланите птици, без да ги убивате и без да им навреждате и намалете загубите от щетите, които те нанасят.
Предпазва от болести домашните птици и животни!


Електромеханичен пистолет - срещу птици, диви животни, Guardian® - Препоръчва се за употреба на открито.

Ефективно покритие до 3 -4 ха, в зависимост от климатичните условия.

Използване на Guardian 2-Eco Cannon - ЗАЩИТА на културите, събиране на реколтата от разрушителното действие на птиците, дивите животни, предотвратяване на причинените от тях загуби, намаляване на стреса, причинен от тяхното присъствие.

Guardian 2 - Eco е известен в целия свят със своята висока ефективност, лекота на използване, здравина и безопасност. Съчетавайки дългогодишния опит на производителя за повече от 60 години и гаранцията, предлагана в този сектор, продуктите на компанията се превърнаха в незаменим инструмент за всеки земеделски производител, който държи да защити своите култури.

 

 

Препоръчва се за употреба на открито.

Ефективн защитен ефект за площ от 3 - 4 Ha.
Подходящ за предпазване от различни видове птици и животни, включително мечки и лисици!

Може да се използва за защита на:
Земеделски култури
Стопанства  
Овощни градини и лозя
Силози

С възможност за задаване на различно време между детонациите - 1 минута или 30 минути, като по този начин се избягва привикването на птиците с шума.
Нивото на шума е до 120 dB.
Зоната, защитена от Guardian 2 - Eco, е 3-4 хектара , в зависимост от вида култура и метеорологичните условия.
2-стандартният пистолет Guardian (Електромеханичен - срещу птици, животни, Guardian®) е пиезо-електрически , останалата част от механизма се управлява механично, което го прави много надежден и изисква по-малко поддръжка.

Guardian 2-Eco е устойчив на всякакви метеорологични условия, с поцинкована повърхност.


 
Произведен от европейска компания, която има международен опит от над 60 години в професионалното оборудване за борба и отстраняване на птици и вредители.

Стандартен каталог на Guardian PDF

Продуктът притежава европейски сертификат за гаранция и съответствие директно от европейския производител.

Гаранционен срок 1 година. 

Произведено в Испания ®

Guardian® 2 Eco Cannon е електромеханично газово оръдие за защита на овощни градини, лозя и земеделски площи от инвазията на птиците и други вредни за реколтата животни. Уредът ви позволява да защитите големи площи, където различни животински видове могат да унищожат реколтата. Оръдието покрива до 7–10 декара в зависимост от оформлението и топографията на вашата земя.

Характеристики и принцип на работа

G2 Cannon разполага с регулируема телескопична цев, позволяваща регулиране интензитета на звука в диапазон 80 – 120 децибела в зависимост от вашите нужди. Той е екологично чисто и икономически ефективно средство за защита на земеделските култури от вредители, захранвано от пропан/ бутан, елиминирайки нуждата от използване на химикали, капани и отрови.

Оръдието излъчва до 17 000 детонации само с един стандартен 20-килограмов резервоар за пропан. Настройва се за по-малко от 10 минути и може да работи без надзор. Електромеханичният птицегон газово оръдие G2 е лесно преносимо, което позволява да бъде преместено в друга зона на съответния имот, ако е необходимо.

Уредът е мощен и подлежащ на персонализация. Интервалите между взривовете могат да бъдат зададени в обхват от 1 до 30 минути, а звукът на детонацията да се регулира от 80 до 120 dB в зависимост от персоналните нужди. Оръдието е устойчиво на атмосферни влияния и облечено в ултразабележима конструкция.

Изработен от устойчив на корозия метал с поцинковано покритие, G2 Cannon е проектиран да функционира при всякакви метеорологични условия. Корпусът му е боядисан в яркочервен цвят, което го прави силно забележим и лесен за откриване сред земеделските култури. Не бива да пренебрегваме и невероятно лесната му поддръжка.

Това уникално газово оръдие против птици и животни, за разлика от други подобни устройства, не се нуждае от специални резервни части, съответстващи на неговата архитектура. Това спестява на земеделските стопани време и пари. Ако някога имате нужда от резервна част, например от свещ, можете да я закупите от близкия магазин за авто части.

Машината се активира с пиезо-електронна система и фактът, че останалата част от нейното устройство е напълно механична, помага да се сведат до минимум всички потенциални неизправности. Както е при всички модели на марката, външната облицовка е поцинкована, което означава, че уредът може да се използва дори при много неблагоприятни метеорологични условия.

Guardian-2 Eco работи с пиезоелектрична система, използвайки свойството на определени материали да генерират електрически заряд в отговор на приложено механично напрежение. Сред основните му характеристики можем да посочим:

  • Работи на газ бутан или пропан; Когато температурите паднат под 9 градуса, ще се използва само пропан;
  • Детонациите могат да бъдат програмирани с желаната честота в диапазон от 1 минута до половин час;
  • Поради специалната конфигурация, експлозиите са с най-високо ниво на шума 120 децибела;
  • Защитава площ от 2 - 2,5 хектара, в зависимост от отглежданите култури и топографията на имота;
  • Целият механизъм е поцинкован, което означава, че Guardian 2 е ефективен дори при изключително неблагоприятни метеорологични условия.

Газовото оръдие за птици и други вредители е предпочитано от много земеделски стопани заради своята висока ефективност, лесна употреба и гарантирана безопасност. Поради изключително високите нива на шум, генерирани по време на работа, не се препоръчва използването на газови оръдия в населени места и в близост до животновъдни стопанства.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ