Специален професионален силикон за залепване на шипове срещу птици - 300 мл.

  • Код на продукта: AV-300
  • Наличност: В наличност
  • 26.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Специален професионален силикон за залепяне на поликарбонатни ленти срещу птици, 300 мл

Вместимост: 300мл

Устойчиво свързване и издръжливост във времето!

Устойчив на изключително ниски и високи температури!

След втвърдяване НЯМА цвят и мирис!

Устойчив на атмосферни условия!

След употреба лесно се отделя и почиства!

Една разфасовка е достатъчна за монтиране на около 10 до 12 метра лента.

 

1. Почистете повърхността, на която нанасяте (с помощта на шпатула, телена четка, кърпа).
2. Металните повърхности (не боядисани) трябва да бъдат избърсани с обезмаслител преди нанасяне на силикона. За дървените повърхности накрайниците трябва да бъдат завинтени (модулите имат отвори на всеки 5 см).
3. Въз основа на шиповете нанесете слой лепило с дебелина около 5 мм (за тази цел използвайте силиконов пистолет).
4. Внимателно поставете шиповете.
5. Натиснете с ръка или шпатула. Шиповете трябва да се монтират върху напълно суха повърхност. Минималната температура на инсталиране е 5 ° C / 24 h.
6. Окончателно време на втвърдяване при нормални температурни условия - 12 часа, при температура 0 мин. 5 градуса - 24 часа.

Продуктът има европейски сертификат за гаранция и съответствие директно от производителя.

Произведено в ЕС ®

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Категория защита от птици на онлайн магазин EuroAgro включва богата гама продукти, сред които важна роля имат и аксесоарите за монтаж на съответните уреди и приспособления. В случай че сте решили да използвате шипове за защита от набезите на пернатите, ще ви бъде нужен и специален професионален силикон за тяхното здраво и надеждно укрепване. Ние ви предлагаме един висококачествен продукт на полската марка AVIK.

Характеристики и предимства

Макар и сравнително леки като конструкция, шиповете, пречещи на птиците да кацат, се нуждаят от стабилно захващане към съответната конструкция. Имайки предвид, че същите ще бъдат изложени на силен вятър, дъжд и други атмосферни влияния, е важно лепилото, с което ще бъдат монтирани да притежава специални адхезивни свойства.

Монтажният силикон, който ви предлагаме осигурява професионално закрепване на поликарбонат към различни видове основи. Той има оптимална ефективност, като един флакон от 300мл е достатъчен за монтиране на 10 - 12 метра лента. За бърза и лесна употреба, силиконът се доставя с нужния за нанасянето му апликатор.

Монтажната смес е напълно прозрачна, а след изсъхване не отделя никаква миризма. По този начин тя няма да понижи естетическата стойност на сградата и нейните архитектурни елементи, нито пък да застраши здравето и комфорта на нейните обитатели, при положение, че бъде нанесена върху первази на прозорци и бордове на тераси.

Този продукт е дълготрайно средство, осигуряващо здрава връзка между различни видове материали през всеки годишен сезон. Силиконът запазва своята еластичност през целия период на използване на защитната система, оставайки в същото време напълно водоустойчив и устойчив на замръзване. За разлика от други монтажни лепила, тук липсва понижаване на връзката под въздействие на слънчевите лъчи, дъждовете и минусовите температури.

Специалният професионален силикон за залепяне на поликарбонатни ленти срещу птици е с високо качество и отговаря на изискванията за екологична безопасност. В състава му липсват ацетати и опасни за околната среда разтворители.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ