Голяма летяща птица - плашило срещу гълъби, врабчета, лястовици, малки птици

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: CB80
  • Наличност: В наличност
  • 74.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Голяма летяща птица - плашило срещу гълъби, врабчета, лястовици, малки птици

Моделът с голяма врана, в полет, поради своя размер (60 cm размах на крилата) е много ефективен при отблъскване на гълъби, врабчета, лястовици и малки птици!

На местата, където живеят Гарваните и Враните НЕ живеят други птици - Мястото се избягва веднага! Предназначен е за изгонване на птици от градини, овощни градини, земеделски култури и за защита на сгради - балкони, тераси, покриви, складове! Много лесен за инсталиране и използване, той можр да виси на различни места! Движи се при най-малкия вятър ! Създаване на паника и опасност за други птици, които искат да се приближат до мястото, където е поставен.
Изработен от твърда пластмаса, тя е предназначена за използване на открито и е устойчива на всякакви атмосферни условия - Дълга употреба

Произведено в ЕС

С настъпване на топлите месеци, много собственици на жилища се срещат с един доста неприятен проблем – гнезденето на някои топлолюбиви птици по прозорците и стрехите на къщите. За фермерите присъствието на някои птичи видове е още по-неприятно. За да предотвратите силното замърсяване, можете да прогоните пернатите с това ефикасно плашило за лястовици. Една доста реалистична имитация, която ще прогонва неприятелите от вашия имот.

Прогонване на птици с помощта на изкуствен хищник – работи ли този метод?

Птиците могат да бъдат реален неприятел на човека, когато се събират на големи ята, причинявайки щети по посевите, извършвайки дефекация върху сградите и генерирайки силен шум по всяко време на денонощието. Един ефективен и хуманен метод за възпиране на птиците от вашия имот е използването на плашила под формата на изкуствени грабливи птици.

Плашилата са едно от ефективните и преди всичко хуманни решения за борба с птичи нашествия. Те не нараняват по никакъв начин вредителя, а просто го прогонват, използвайки естествената реакция на страх у по-малките видове. Тези реалистични копия създават илюзия за хищници в района, което подтиква птичите ята да търсят по-безопасни места.

Ползите от използването на такъв тип плашило за птици включват достъпност, гъвкавост, екологичност и пълна безопасност, тъй като тези пособия не причиняват вреда на пернатите или други диви животни. Те също така не повреждат съоръженията, върху които са поставени. Теглото на плашилото, което ви предлагаме, е минимално, което позволява да се окачи на различни места.

Тук важният момент е изборът на правилният вид хищна птица. Когато избирате такова прогонващо приспособление, е важно да сте наясно кои видове пернати ви създават проблеми. При птиците различните видове могат да имат различни взаимоотношения хищник - жертва, така че изборът на подходяща имитация е от решаващо значение.

Проучете каква е местната популация на птици, за да определите най-ефективната защита за вашата конкретна ситуация. Избирайте висококачествени реплики с реалистични цветове, сложни детайли и реалистични движения. Освен това обмислете използването на различни видове плашила, за да подобрите тяхната ефективност и да предотвратите привикването от страна на нашественика.

Местоположение и движение

За да се увеличи максимално ефективността на изкуствените хищници, правилното разположение е от ключово значение. Разположете плашилата на места, където птиците са склонни да се събират, като покриви, градини или близо до земеделски култури. Сменяйте периодично местоположението на вашето плашило за гълъби, за да предотвратите привикването на птиците към неговото присъствие.

Добавянето на движение към плашилата, чрез моторизирани механизми или активирани от вятъра функции, може допълнително да подобри техния възпиращ ефект. Движението създава допълнителен нюанс на реализъм, което прави по-трудно за птиците да разграничат истинските от изкуствените хищници.

Използване на допълнителни мерки за защита

Макар качествено изработените плашила за птици да са ефективни сами по себе си, комбинирането им с други техники за възпиране на птичите нашествия може да доведе до още по-добри резултати.Помислете за използване на светлоотразяващи предмети, като лъскава лента или стари компактдискове, за да създадете зрителни смущения и да възпирате вредителя.

Мрежата и шиповете срещу кацане на птиците също могат да се използват заедно с плашилата за защита на определени зони. Освен това поддържането на чиста околна среда чрез премахване на източници на храна или потенциални места за гнездене ще обезсърчи пернатите да се върнат във вашия имот.

Казано по-просто: плашилата са доказано работещ метод за пропъждане на по-дребните птичи видове като лястовици, врабчета, скорци и дори гълъби. Този продукт може да се окаже неефективен в отблъскването на чайки и други по-едри пернати. Изкуствената врана е едно достъпно решение, от което можете да закупите повече бройки при нужда да защитите един по-голям по площ периметър.

Сфери на приложение на изкуствените хищни птици

Изкуствената птица плашило може да се използва на почти всички места, където птиците от по-дребните видове създават проблеми. Те могат да се използват в частни домове за предотвратяване на гнезденето от страна на лястовиците, както и в редица търговски и обществени имоти, където такава мярка е особено нужна.

Сферата на приложение на този тип средства е доста широка. Това са:

  • Селскостопански обекти. Фермите и земеделските земи често се сблъскват с нашествието на птици, които увреждат посевите и се хранят със семената.Изкуствените плашила за лястовички могат да се използват в полета, овощни градини или лозя, за да възпират птиците и да минимизират загубите на реколта;
  • Жилищни зони. Собствениците на жилища могат да използват плашила, за да попречат на птиците да гнездят по покриви, балкони или в градини.Тези лесни за използване средства могат да помогнат за намаляване на птичите изпражнения, шума и потенциалното повреждане на имущество;
  • Търговски сгради. Големи сгради, като складове, фабрики и търговски центрове, могат да инсталират някое от нашите плашила за гълъби, за да обезсърчат птиците да нощуват на первази, знаци или покриви. Това ще помогне за поддържането на чиста и хигиенична среда и ще предотврати потенциални опасности, причинени от птичи изпражнения;
  • Летища и самолетни писти. Птиците представляват значителна заплаха за безопасността на въздухоплаването, тъй като присъствието им в близост до пистите може да доведе до сблъсъци с излитащи и кацащи самолети.Повече бройки от този вид плашило за врабчета могат да се използват като част от интегрирана програма за контрол и възпиране на птиците от летищните площи с цел минимизиране на риска за полетите.

Списъкът с приложения на плашилата е доста по-дълъг, отколкото предполагате. Те са добро решение за обществени паркове и зони за отдих, рибарски развъдници и силози за съхранение на зърно. Не се колебайте да закупите това плашило против птици, което ще ви впечатли с реалистичната си визия и напълно реалистични движения. Цената на продукта е повече от изгодна спрямо перфектното качество.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ