• Чугунена автопоилка - 2 литрова

Чугунена автопоилка - 2 литрова

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: MLX5 CHUGUNENA AVTOPOILKA 2 LITROVA
  • Наличност: В наличност
  • ПО ЗАПИТВАНЕ


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Чугунена автопоилка - 2 литрова

Характеристики:

  • Размери: 23х27х10 cm
  • Тегло: 5.5 kg
  • Материал: Чугун
  • Вместимост: 2 литра
  • Гаранция: 2 години

Чугунената автоматична поилка за селскостопански животни с капацитет 2 литра е издръжливо и надеждно решение за поене, предназначено да осигури постоянен достъп до прясна вода за добитъка. Капацитетът от 2 литра е подходящ за малки и средно големи селскостопански животни като кози, овце и телета. Този обем е достатъчен, за да поддържа животните хидратирани, без да се налага постоянно допълване, но е достатъчно малък, за да гарантира, че водата е винаги прясна.

Материали и капацитет

Чугунът е известен със своята здравина и дълготрайност, което го прави идеален материал за оборудване за животновъдни стопанства. Той може да издържи на тежките условия във фермите, включително грубо боравене от страна на животните и излагане на различни метеорологични условия. Високата издръжливост на чугуна гарантира дълъг живот на поилката, намалявайки необходимостта от чести подмени на оборудването.

Автоматичната поилка работи с помощта на система с поплавъчен клапан. Тя поддържа постоянно ниво на водата в купата, като автоматично я допълва, докато животните пият. Това гарантира, че добитъкът има винаги достъп до прясна вода без необходимост от ръчна намеса, което пести време и труд на фермерите.

Достъпът до чиста, прясна вода е от решаващо значение за здравето и продуктивността на селскостопанските животни. Правилната хидратация подпомага храносмилането, усвояването на хранителните вещества и цялостното им благосъстояние. Автопоилката намалява риска от замърсяване и разливане на водата, предлагайки по-здравословна среда за поене.

Монтаж и поддръжка

Инсталирането на чугунена автоматична поилка е лесно. Тя може да се монтира към стена, стълб или ограда с помощта на болтове или скоби. Редовната поддръжка включва проверка на поплавъчния клапан за правилна работа и гарантиране, че коритото на поилката е чиста, за да се предотврати натрупването на водорасли или налепи.

Въпреки че първоначалната цена на чугунената автопоилка може да е по-висока в сравнение с пластмасовите алтернативи, нейната издръжливост и минимални изисквания за поддръжка я правят рентабилно решение във времето. Намаленият труд за поене и по-редките смени на инвентара допринасят за общите икономии.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ