• Бензинов доилен агрегат за крави Gardelina T240 с алуминиев гюм 40L

Бензинов доилен агрегат за крави Gardelina T240 с алуминиев гюм 40L

  • Код на продукта: T 240 AL PC motor 6.5
  • Наличност: В наличност
  • 1,235.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Доилният агрегат е един от най-големите помощници на хората при отглеждането на крави. Подходящ е за и за големите ферми, и за по-малките стопанства с по няколко животни. Ефектът ще бъде усетен веднага – намаляване на физическите усилия, осигуряване безопасността на животните, повишаване качеството на продукцията. Доверете се на качеството и няма да съжалявате!

Технически характеристики:
Брой позиции  -  2
Кутия   -   40 л алуминий
Бензинов двигател - бензин с мощност 6.5 к.с., обем на резервоара 5л
Капацитет на доене - 16/20 крави на час
Дебит (L / min) - 180 l
Тип палет - графит
Размер на палета (mm) - 70 x 43 x 4.9
Тип вакуумен резервоар - 18 l неръждаема стомана с регулатор на налягането
Антистатична боя
Тегло на продукта - 55 кг

Бензинов доилен агрегат за крави Gardelina T240 с алуминиев гюм 40L е отлично решение за малки и средни животновъдни стопанства. Моделът е оборудван с високопроизводителен бензинов двигател с мощност 6.5 к.с. с обем на резервоара 5литра. Оборудван е с алуминиев гюм с вместимост 40 литра мляко. Подвесното устройство е предназначено за едновременно доене на две крави, което позволява да се издоят 16-20 животни в рамките на един час.

Особености и предимства на модела

Агрегатът за доене на крави Gardelina T240 се захранва от бензинов двигател, което го прави приложим в неелектрифицирани помещения, както и подходящ за млечни стопанства, чиято електрическа инсталация не е пригодена за интензивно натоварване. Бензиновият мотор е с повишена мощност, осигуряващ дебит от 180 литра мляко в минута.

Наличието на голям вакуумен резервоар е голям плюс на тази доилна машина, тъй като влагата и кондензатът, които се образуват по време на доенето, ще се утаят в нея и няма да достигнат до двигателя. Наличието на външен резервоар осигурява защита на устройството от хидроудар. Моделът използва вакуумен резервоар 18 литра от неръждаема стомана с регулатор на налягането.

В допълнение, вакуумният приемник действа като резервоар за въздух, който допълнително изравнява налягането по време на доене и също така изравнява загубата на налягане при повторното свързване на чашките към вимето. По този начин, доенето се усеща от животното като един процес, без силни скокове и болезненост на зърната.

Доилните агрегати на румънския бранд са предпочитани от родните животновъди заради безупречното качество на всеки един детайл и иновативния дизайн, който създава удобство както за фермерите, така и за самите млекодайни животни. Моделът е проектиран за безпроблемна работа при всякакви климатични условия, включително при ниски температури.

Високата степен на ефективност се дължи на факта, че вакуумната помпа на доилната машина е преминала специално полиране на стените с антистатична боя, вследствие на което тя се върти по-лесно, а експлоатационният живот на графитните остриета и ефективността на електродвигателя се увеличават. Всичко това води до ускоряване на процеса на доене, което означава намаляване на нивото на стрес у животното, запазване здравето на зърната му и спестяване на времето за издояване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ