• Агрегат за доене на крави  Gardelina 130 с иноксов гюм 30L

Агрегат за доене на крави Gardelina 130 с иноксов гюм 30L

  • Код на продукта: Gardelina 130 IN IC
  • Наличност: В наличност
  • 985.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Машинното доене се използва масово във фермите за отглеждане на крави. Полезно е както за по-малките, така и за по-големите стопанства, където се отглеждат от 5 до 10 крави.
Модерната технология значително увеличава производителността на труда, подобрява качеството на млякото и улеснява човешкия труд. 

Технически характеристики:
Брой позиции  -  1   
Вместимост  30L    
INOX   
Мощност на двигателя - 0.55KW / 0.75CP
1440 оборота в минута   
Капацитет на доене  -  8 крави/  час   
Тип палет  -  графит   
Размери на палета  -  70x43x4.9   
Шаси    -  антистатична боя 
Вакуумен резервоар  -  не е включен   
Тегло   -  42 кг 
Произведено в Румъния

Euroagro ви дава възможност изцяло онлайн да закупите висококачествен мобилен доилен агрегат за крави с иноксов гюм и капацитет за издояване на 8 животни за един час. Агрегатът е с поцинкован корпус, даващ възможност за лесно почистване и дългосрочна употреба. Доилните апарати Gardelina, произведени в Румъния, се различават от тези на други производители с по-високо качество, иновативен дизайн и много по-достъпна цена.

Характеристики и предимства

Доилните машини Gardelina се произвеждат от Devax в Румъния. Компанията полага огромни усилия в постигане на основната си цел, а именно: да предостави на своите клиенти продукти с най-високо качество на достъпна за редовия фермер цена. В производственото портфолио на марката влизат над 30 вида доилни агрегати, подходящи както за големите млеко-комплекси, така и за малки семейни стопанства.

Основната характеристика на вакуумните резервоари е, че вакуумът се създава във вакуумния резервоар, монтиран на рамката на машината. Благодарение на това вакуумът се поддържа много по-добре, увеличавайки работоспособността на агрегата. Капацитетът на доене е от 8 до 20 говеда на час или 20 до 40 овце / кози. Мощността на двигателя е 0,55 kw с 1440 оборота в минута и поток от 180L / min.

Мобилните доилни апарати на румънския бранд са изключително маневрени и лесни за управление. Рамката е снабдена с 3 колела, а сред основните им предимства е възможността на потребителите да бъдат предоставени машини с две рамена, включително при моделите с 1 станция. На клиента се дава възможност да разшири капацитета на работа , използвайки агрегата с две станции, като впоследствие добави маркуч, колекторна група и пулсатор.

Компанията притежава сертификати за за качество съгласно стандарти SREN 60335-1: 2012; SREN60335-2-70: 2004 + A1: 2007. Агрегатите за доене на крави са оборудвани с бензинови термо двигатели на HONDA и бензинови двигатели с 6,5 CP. Поради факта, че е запазен електрическия двигател за този продукт, доилната машина може да се използва чрез свързване към електрически източник или бензин, в зависимост от ситуацията.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ