• Агрегат за доене на крави  Gardelina 130 с алуминиев гюм 30L

Агрегат за доене на крави Gardelina 130 с алуминиев гюм 30L

  • Код на продукта: 130 AL IC
  • Наличност: В наличност
  • 890.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

С помощта на доилния агрегат можете лесно, безопасно и бързо да издоите дори голям брой млечни крави.

В същото време, доилният апарат дава възможност да се избегне евентуалното навлизане на патогенни бактерии. Ако искате да улесните процеса на доене и да го ускорите значително, тази машина е точно за вас.

Технически характеристики:

Брой постове-  1  бр.

Гюм: Алуминии с вместимост 30L   

Дюзи / Лопатки: 4 бр. - Неръждавейка  

Мощност на двигателя  -  0.55KW / 0.75HP -1440 оборота в минута  

Тип двигател: сух / монофазен / 220V

Капацитет на доене  -  8 крави/ час  

Тип палет  -  графит  

Размери на агрегата -  70x43x4.9  

Шаси   -   поцинковано

Вакуумен резервоар  -  не е включен  

Тегло   -   42 кг

Произведено в Румъния

Вашето животновъдно стопанство се нуждае от висококачествен доилен агрегат като Gardelina 130 AL IC. Моделът, който ви предлагаме е изработен от висококачествени материали, съгласно европейските изисквания за качество и безопасност. Особено подходящ е за малки и средни кравеферми, където е необходима автоматизация на доенето с максимално висока чистота на продукцията.

Повишен капацитет на помпата за по-бързо и безопасно доене

Стандартният капацитет на резервоара за мляко и високата производителност на помпата на агрегата, позволяват да се увеличава броят на кравите в стадото, без да се налага подмяна на доилната система. Агрегатите на румънската марка се отличават с ергономичен и функционален дизайн. Произвеждат се в няколко варианта – 1 гюм/1 пулсатор, 1 гюм/2 пулсатора и 2 гюма/2 пулсатора.

Гарделина поддържа високи стандарти при избора на материали, залагайки на алуминий като материал за производство на гюмовете. Металът има предимството да е лек и абсолютно некорозивен. Имайте предвид, че това е мобилен агрегат за доене на крави, така че лекотата на млякосъдържателя е от значение за удобството на персонала.

Лесна за използване, надеждна, компактна и мобилна доилна машина. Незаменим компонент на оборудването за малки ферми, където няма нужда или възможност за инсталиране на стационарна доилна зала. Корпусът на агрегата е направен от неръждаема стомана с антикорозионно покритие за дългосрочна експлоатация. Оборудван е монофазен сух двигател 220V.

Конструкция на доилната машина

От правилния избор на апарата за издояване зависи не само колко бързо ще можете да извличате млякото, но и с какво качество и чистота ще бъде то. Правилно подбраният и използван уред елиминира риска от маститни възпаления при млекодайните животни. Капацитетът на пулсациите на добрите агрегати позволява да се издои цялото количество мляко, без да се наранява вимето.

Мобилната доилна система се състои от:

  • Доилни чаши. Най-често те се състоят от метално тяло и еластична гумена или силиконова облицовка, наречена уплътнение. Едно подвесно устройство (пост) съдържа четири чаши, всяка от които се поставя върху зърната и участва в извеждане на млякото от вимето;
  • Млечни и вакуумни магистрали. Представляват комплект маркучи, изработени от нетоксичен материал – отново гума или силикон. Основната им задача е да подават вакуум и да отвеждат млякото в гюма;
  • Гюм – доилните гюмове на Gardelina се произвеждат от алуминий, но има машини, гюмовете на които са от пластмаса или неръждаема стомана. Вместимостта на гюма е различна при агрегатите от различните серии и марки, варирайки от 25 до 30л. Конкретният модел е с обем 30л.
  • Колектор, пулсатор и помпа. Това са основните механизми в конструкцията на всяка машина за доене на крави. Работата на целия апарат зависи от тяхното състояние. Основната им задача е да създадат пулсиращо въздушно налягане, благодарение на което се извършва доенето.

Съвременните агрегати за доене на крави използват два типа двигатели – сухи и маслени. Сухият тип двигател се счита за по-екологичен и по-лесен за експлоатация и поддръжка. Този тип двигатели обаче не понасят много добре влагата. Те са шумни и могат да прегреят при голямо натоварване.

Масленият тип двигател се отличава с безшумната си работа и не пречи на кравите. Той обаче изисква повече внимание. Необходимо е да се контролира нивото на маслото в него, да се следи състоянието на компонентите и да се извършва редовно сервизно обслужване.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ