• Корпус от неръждаема стомана за събиращо тяло на доилни агрегати

Корпус от неръждаема стомана за събиращо тяло на доилни агрегати

  • Код на продукта: Korpus za doilen agregat
  • Наличност: В наличност
  • 22.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Корпус от неръждаема стомана за събиращо тяло.
Производството на качествено мляко изисква строга хигиена и правилна хигиена на инструментите, като се използват одобрени почистващи препарати.

От нашата онлайн платформа можете да закупите не само първокласен доилен агрегат, отговарящ на вашите нужди и бюджет, но и с аксесоари, съвместими с предлаганите апарати. Един важен компонент от обрудването за машинно доене е събиращото тяло. То може да бъде допълнително защитено от неблагоприятни въздействия с представения тук корпус от неръждаема стомана.

Устройство на доилната машина

Доилното оборудване се състои от приемник за мляко, вакуумен регулатор и четири чаши. Чашата се състои от корпус, изработен от неръждаема стомана, външни и вътрешни уплътнения, млечна тръба и вакуумна тръба. В края на приемника за мляко е монтиран коригиращ винт за регулиране на количеството вакуум в доилното оборудване.

Събиращото тяло за мляко е свързано с чашките за вимето с помощта на млечни тръби с прозрачни вложки за контрол на процеса на доене. Пулсацията в чашите, поставени върху вимето се подава през вакуумни тръби, които са свързани чрез сплитер с дълъг маркуч към тройник на капака на гюма.Неправилното свързване на маркучите на доилния агрегат ще доведе до неизправност на доилната инсталация, обърнете внимание на правилния монтаж и херметичността на връзките.

Пазарът на агро оборудване предлага избор от събиращи тела, изработени от стъкло или от неръждаема стомана. И двата варианта имат своите безспорни предимства, сред които е лесното почистване. Стъкленият приемник включва уникален дизайн на капака, което прави инсталацията по-подредена и осигурява безпрепятствен поток от въздух и мляко към приемника.

Приемниците се предлагат в различни размери в зависимост от размера на салона. Предимството на стъкления куполен край е, че позволява да се наблюдава процесът на доене и измиване вътре в самото тяло. Накрайниците от неръждаема стомана не предлагат подобно удобство, но за сметка на това те се радват на завидна здравина. За разлика от стъклото не могат да бъдат неволно счупени в процес на използване и почистване на апаратурата.

Металният корпус подлежи на стерилизация при много висока температура.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ