• Комплект за ремонт на доилен агрегат

Комплект за ремонт на доилен агрегат

  • Код на продукта: Komplekt remont doilen agregat
  • Наличност: В наличност
  • 10.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Комплектът за ремонт се състои от две големи силиконови мембрани, две малки силиконови мембрани и необходимите уплътнения.
Материал : силикон и каучук;

Предлагаме ви комплект за ремонт на доилни агрегати, включващ две големи силиконови мембрани, две малки силиконови мембрани и необходимите гумени уплътнения. Предвид факта, че доилните машини работят чрез вакуум, създавайки голямо налягане, техните уплътнителни детайли са подложени на бърза амортизация. Даваме ви възможност да се снабдите с нужните ви аксесоари за изпълнение на бързи ремонти.

Защо уплътненията на всмукателната система са толкова важни

Агрегатът е един от основните компоненти на доилната система. Независимо от конструктивните особености на различните машини, неговата задача е да изсмуква мляко от вимето на млекодайни животни, използвайки вакуум. Чашите за доене в комплект със всмукателна гума се явяват задвижващите механизми на агрегата.

От ефективността на гумата на всмукателната приставка зависи не само качеството на доенето на кравите, но и тяхното здравословно състояние. Кравата дава мляко не просто в резултат на механичния процес на засмукването от доилната машина, а в резултат на включване на физиологични процеси, които се управляват от мозъка на животното.

Колко ефективни ще бъдат тези процеси, колко от хормона окситоцин, който може да се нарече основният "асистент" на дояча, ще бъде освободен в кръвта и колко дълго ще действа, до голяма степен зависи от функционалната активност на всмукателната гума . Също толкова важно е да се поддържат здрави зърната на животните, тъй като те са първата линия на защита срещу микроби, които се опитват да влязат в млечната жлеза.

Комплектът за ремонт, включващ гумени уплътнения и силиконови мембрани, има пряко отношение и към налягането в доилния агрегат. Силата на вакуума и прецизното му управление определя както качеството на доене, така и комфорта на животните по време на самия процес.

Аксесоарите, които ви предлагаме са с високо качество, изработени от напълно безопасни и годни за използване в хранителната индустрия материали. Те не отделят токсични вещества и неприятни миризми. Подлежат на почистване с регламентираните методи и средства.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции


Лесна поръчка

Попълнете Email и телефон и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката Ви.

Име:
Email:
Телефон:*

ПОРЪЧАЙ