Машина за фолиране на бали METAL-FACH Z 560

 • Производител: METAL-FACH
 • Код на продукта: 47Z560 MASHINA ZA FOLIRANE NA BALI
 • Наличност: 2 -3 Дена
 • 3,600.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Машина за фолиране на бали METAL-FACH Z 560

​​​Стационарна машина за фолиране на бали Metal Fach Z 560. Използва се за фолиране на единични полусухи бали трева и бобово сено по време на дейността по прибиране на зелен фураж за силажиране. METAL-FACH Z 560 е проектиран за стационарна работа. Инструментът може да бъде свързан с трактор посредством триточкова връзка.

 • Дължина: 2600 mm
 • Ширина: 1200 mm
 • Височина: 1600 mm
 • Тегло: 450 kg
 • препоръчителни слоеве: 24/16
 • Време за опаковане (минути): 2 / 1,3
 • Транспортна скорост (km/h): 15
 • Минимална мощност (kW): 33

METAL-FACH Z 560 е бърза и надеждна фолираща машина за бали, проектирана за работа в стационарен режим. Предназначена е за за опаковане на отделни бали полу-сухо сено от треви и бобови култури в стационарен режим. Монтира се към трактор с помощта на триточковата система за свързване.

Други технически характеристики

Машината е оборудвана с две ролки, които осигуряват по-голяма стабилност и по-добро манипулиране. Релефът върху барабаните увеличава здравината им и предотвратява плъзгането на балите. Интегрирано е и подаващо устройство за фолиото. Универсалното устройство позволява използване на 500 и 750мм фолиа, а алуминиеви назъбени ролки осигуряват правилно предварително опъване на филма.

Стационарната фолираща машина е снабдена също с нож за рязане на фолиата. Допълнително може да се добави надежден механизъм за подреждане на балите. Механизмът позволява балите да бъдат позиционирани вертикално по време на разтоварване, което намалява риска от повреждане на фолиото.

Моделът разполага с брояч на обмотките. Брояч L-01 е електронно устройство, което отчита и информира потребителя за броя на опакованите бали. Основната продукция на полската компания Metal Fach включва балиращи и фолиращи машини, фронтални товарачи, миксери-разпръсквачки за тор, селскостопански ремаркета и култиватори. В продължение на 30 години, компанията, със седалище в Соколка - Полша, спечели доверието на фермерите по целия свят.

Защо е необходимо да закупите тази машина?

Добрата обмотка е залог за качеството на фуражите. Всички земеделски и животновъдни стопани са наясно, че това е ключов фактор, гарантиращ качеството на балирания силаж. Механизацията на процесите осигурява висока степен на уплътняване на фуража, а по този начин се гарантира запазване на високото му качество и добра хранителна стойност.

При разработката на машина за фолиране Z 560, акцентът беше поставен върху създаването на абсолютно професионален уред с максимална ефективност. Наред с изключително здравата конструкция беше обстойно обмислено добавянето на максимално подобрени компоненти спрямо тези, които в индустрията се определят като стандартни.

Плътно компресирана бала се образува от момента на прибиране на чистия фураж, благодарение на специалния метод на окачване. 6-редовият махов подбирач осигурява максимална производителност с най-добро адаптиране към почвата, поемайки дори най-големите откоси без проблеми.

За високата производителност на машината на полската компания Метал Фач са отговорни също въртящото се дъно и прецизен режещ механизъм за опаковачния филм. Тъй като ножът е разположен над ротора, той може да се сменя удобно отпред и без инструменти. Това създава значително предимство, особено при комбинирано балиране.

Режещият механизъм на фолиращата машина за бали е оборудван с 30 реверсивни ножа и осигурява дължина на рязане от 35 мм. Поради тясното разстояние между зъбците на ротора и ножовете, фуражът се смачква много спретнато. С помощта на напречната глава на резервния нож можете да добавите до 30 ножа или да промените броя на ножовете, които да бъдат инсталирани по желание. Хидравличната защита на напречната глава предпазва ножовете от чужди тела и незабавно ги връща в положение за рязане.

За компанията – производител

Историята на марката Metal-Fach започва през 1989 г. В първите години на нейното съществуване основният акцент е върху дейностите, свързани с отоплителната техника, създаването и усъвършенстването на котли за централно отопление. От 1998 г. компанията заема сериозно място в сектора за производство и продажба на селскостопанска техника.

Успехът е благодарение на това, че всички продукти се отличават със своята издръжливост, лекота на използване и модерен дизайн. Динамичното развитие на марката е силно повлияно от субсидиите от ЕС. Благодарение на тях компанията разви и обогати машинния си парк. Днес Метал Фач разполага с добре оборудвани производствени мощности, както и с модерно съоръжение за боядисване с катафореза, иновативен център за изследване на колела и лаборатории за контрол на качеството.

През годините полската компания разширява дейността си, като инвестира в динамично развитие и по този начин печели доверието на фермерите. Тази малка част от нейната история е основателна причина да закупите нейната фолираща машина за бали, предлагана от нас на изгодна цена.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции