• Сезал за балиране AGRIplus - 750 m/kg

Сезал за балиране AGRIplus - 750 m/kg

  • Производител: Euroagro
  • Код на продукта: 3666037508 SEZAL 750 M/KG
  • Наличност: 2 -3 Дена
  • 32.00лв.


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ДО 14 ДНИ

Сезал за балиране AGRIplus - 750 m/kg

Сезалът за балиране AGRIplus, модел на Euroagro се предлага във всички стандартни дължини за европейския пазар. Качеството на конеца е дадено в линейни метри на килограм.

Използва се за много компресирани квадратни бали.

  • Немско качество
  • Качество: 750 m/kg
  • Цвят: син
  • Мощност на възела: 38 daN (kg)
  • Якост на опъна: 68 daN (kg)

*Изображението е илюстративно!

Имате възможност да закупите висококачествен сезал за балиране AGRIplus с качество на нишката 750M/kg. Продуктът се предлага в син цвят и е предназначен за силно компресирани квадратни бали. Мощността на възела му е 38 daN (kg) при якост на опън 68 daN (kg). При нас ще намерите разнообразие от високоякостни балировъчни сизали на много изгодна цена.

Приложение на сизала, базиран на полимерен композит

Природните ресурси в света се изчерпват много бързо поради високата степен на експлоатация и ниската скорост на възстановяване, което води до увеличаване на глобалното затопляне и опасностите от замърсяване. През последните години има нарастващ интерес към заместването на синтетични влакна от подсилени пластмасови композити с естествени растителни влакна като юта, кокосови влакна, лен, коноп и сизал.

Сизалът е едно от естествените влакна, широко разпространени в повечето части на света. Той изисква минимални финансови разходи и поддръжка и често се отглежда в запустели места, което помага за опазването на почвата. Предимствата на сизаловото влакно са много: То има ниска плътност и висока специфична якост,а освен това е биоразградим възобновяем ресурс, осигуряващ топло- и звукоизолация.

Влакното от сизал е по-добро от други естествени влакна като юта по много параметри, включително, има по-висока якост, ярък лъскав цвят, голяма дължина на възлите, ниско свойство на свиване, вариации в свойствата и качеството поради условията на отглеждане, ограничени максимални температури на обработка и т.н.

Характеристиките на композитите зависят от различни параметри като екстракция на влакната, модификация на повърхността и синтез на самите композити. По време на синтеза трябва да се вземат предвид дължината на влакното, ориентацията, концентрацията, дисперсията, аспектните съотношения, изборът на матрица и химичният състав на матрицата, за да се постигне необходимата якост.

Ние ви предлагаме сезал за балиране 750м/кг, като тези показатели обозначават качеството на конеца. То се измерва в линейни метри на килограм. Сизалът се предлага на ролки, които са съвместими с всички модели балиращи машини. Изгодната цена, която ви предлагаме ви позволява да закупите нужното ви количество за целия сезон.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти

Промоции